2777
2789

با بنز برید فرودگاه و از ایران برید آلمان ماست بخرید برگردید میل کنید

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با بنز برید فرودگاه و از ایران برید آلمان ماست بخرید برگردید میل کنید

😂😂😂

هلند بهتر نیس؟ 

گاو هلندی ماستش بهتره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

دبی بودم خب اونجام نون و ماست بخورم

یعنی توی دبی مردم فقط دبی چکلت میخورن؟ 

فطریه شون میشه بر حسب قیمت دبی چکلت😅

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😂😂😂هلند بهتر نیس؟ گاو هلندی ماستش بهتره

اونجا استرلیزه و همونیژه کار نمیکنن و بیشتر سنتی و ممکنه تب مالت بگیرن مجبور باشن برای درمان برن انگلیس

باز آلمان صنایع غذاییشون استرلیزه تره

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

اونجا استرلیزه و همونیژه کار نمیکنن و بیشتر سنتی و ممکنه طب مالت بگیرن مجبور باشن برای درمان برن انگ ...

اوه یس

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

هااااااا😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
اینقدر اعضا سایت ندید پدید و گدان یعنی؟

ندید پدید اولا نیست 

ندید بدید هست  

دوما اینجارو افراد گدای ذهنی تشکیل دادن نه مالی 

مثال بارز هم همینجاست