2777
2789
پس شاید من غیر طبیعی هشتم

وقتی تو موقعیتش قرار بگیری میبینی چقدررر سخته، وقتی خندهاش برای کسی دیگست وقتشو میذاره برای کسی دیگه، به تو اهمیت نمیده مخصوصا بچه داشته باشی مسئولیت بچه ها رو بندازه گردنت تو خونه سرش تو گوشی ، بپیچونه بره بیرون، حسابت نکنه، پولشو جای دیگه خرج کنه زحمتش گردن تو باشه و مهم تر از همه تو رو محدود کنه و به قول خودش روت حساس باشه اما خودش هر غلطی دلش خواست بکنه متوجه میشی زندگیتو باختی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی تعهد وفادار بودن کشک خیلی خنده دار حرف میزنی وابستگی با این چیزی که تو ذهن توعه خیلی فرق داره

خوب الان منی که در این عقیده هستم آیا وفادار نیستم به شوهرم ؟

بخداوندی قسم حتی تا الان به چشم یک مرد نگاه نکردم 

من اون چیزی که گفتم خ خ فرق داره با دیدگاه شما

چون علاقه نداری بهشرابطه و زندگی زناشوئیتون فقط از روی عادت و وابستگیه

ی چیزی بگم از قانون کره خاکی اینه که انرژی ها 

فعال و هوشمند هستند 

وقتی انرژی ترس رو انسان از خودش ساطع کنه از هر چی بترسه سرش میاد 

انسان جسور خلق شده 

اینها تمام احساسات منفی منظورمه خلقیه ذهنه

قربانی ذهن نشین بچه ها

راست میگی توام

پس الکی تاپیک نزن اینجوری قبح این کار کثیف ریخته میشه خیانت بدترین ظلمیه که یک انسان میتونه در حق کسی دیگه انجام بده حتی جای کتک و زخم خوب میشه اما جای خیانت هرگز! 

خوب الان منی که در این عقیده هستم آیا وفادار نیستم به شوهرم ؟بخداوندی قسم حتی تا الان به چشم یک مرد ...

منو تو زبون همو نمی‌فهمیم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چون علاقه نداری بهشرابطه و زندگی زناشوئیتون فقط از روی عادت و وابستگیه

راستش رو بخوای وقتی فکر میکنم من به هیچ کس علاقه و عشق ندارم حتی عزیزترین فرد زندگیم 

چون در چشم من همه یکسان هست احساساتم 

شاید باورت نشه شما رو نمیشناسم ولی اگر جاش بود کمکی ک بخواهرم کردم بشما هم میکردم 

پس الکی تاپیک نزن اینجوری قبح این کار کثیف ریخته میشه خیانت بدترین ظلمیه که یک انسان میتونه در حق کس ...

عزیزم من نگفتم خیانت کار خوبیه باهمدیگر خیانت بکنین 

من گفتم فقط بشخصه خودم فقط نظر خودم برام مهم نیست 

عزیزم من نگفتم خیانت کار خوبیه باهمدیگر خیانت بکنین من گفتم فقط بشخصه خودم فقط نظر خودم برام مهم نیس ...

منم نگفتم برداشتم اینه که شما گفتید خیانت کنیم . منظورم این بود با این تاپیک  ممکنه برای اونی هم که خیانت دیده عادی سازی بشه یا این ظلم رو بپذیره. اینجوری بنیاد خانواده از هم متلاشی میشه نباید راحت از این قضیه گذشت چون طرف مقابل هار میشه