2777
2789

تجربش نکردی یا شوهرتو دوست نداری یا زندگی بی کیفیتی داری یا خودتم مشکل داری 

البته با احترام احتمالات وگفتم

والا تو بی قیدوبندترین کشوراهم خیانت و قبول نمیکنن

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
خودتم دوس داری تو یه لحظه با کس دیگه باشی؟

من خیلی روی خودم کار کردم منظورم از خودآگاهی همین بور 

انسان با انسان دیگه نیاز مند نیست چ نیازی به فرع هست وقتی اصل هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا یه چیزی بگم لطفا منو نکشین بنظر من ازدواج کردن محدود کردن طرف نباید باشه انسانه دیگه آنقدر هم ...

می‌دونی چرا؟ چون خودت همین جوری دوست داری اگه طرفت خیانت کرد چیز مهمی نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دقیقا یه چیزی بگم لطفا منو نکشین بنظر من ازدواج کردن محدود کردن طرف نباید باشه انسانه دیگه آنقدر هم ...

ازدواج یعنی تعهد یعنی وفاداری.هیچکس نمیتونه عشقشو با کسی دیگه تقسیم کنه چه مرد چه زن.

اگه کسی نمیتونه متعهد بمونه کلا نباید ازدواج کنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
پس شاید من غیر طبیعی هشتم

واقعا غیر طبیعیه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

می‌دونی چرا؟ چون خودت همین جوری دوست داری اگه طرفت خیانت کرد چیز مهمی نیست

من توضیح دادم بالا 

گفتم انسان نباید وابسته وجودی باشه وقتی خدا هست 

من از تمام وابستگی های این دنیا خودم رو رها کردم

من خیلی روی خودم کار کردم منظورم از خودآگاهی همین بور انسان با انسان دیگه نیاز مند نیست چ نیازی به ف ...

یعنی چی؟ خوبی تو؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

ن غرور داری تو میتونی ببینی از ی سری چیزا بزنی تزندگیت ک اون بره همونارو برا کس دیگ فراهم کنه بخنده ب ریشت ..دوست دارمایی ک ب تو نگفته ب کس دیگ بگه ...من هیچ وخ مامانمو درک نکردم حتی خودشم همراهیش میکنه براش حتی کم بیش میگ از این اون ...جالبیش اینه مامانم میخنده و حتی خودشم این کارو نمبکنه ...بعد قرص اعاب میخوره ی وختایی ک مریض میشه همه فوشی ب بابام میبنده ت فلانب ت بمانی  ت اینکارا کردی اونکارو کردی جز دلسوزی چیزی ندارم بگم خودش خاصته زندگیش ب اینجا برسه ن ب خودش میرسه هرچی من مبگم بابام میگ بیا لباس بخریم یکم تیپ بزن میگ. ن خرج اضافیه از نظر حفتشونم خوشبختم خوشبختی ک هیچ وخ نمبتونم هضمش کنم شوهر من خودش خیانت دیده بشدت از خیانت بیزاره من بیزار تر هیچ چیز پنهونی از هم نداریم هیچی چون میدونم حتی اگه طرفتم دوس نداری اون شخصیت خورد شدت و احساس ناکافی بودنه مختو میخوره

من توضیح دادم بالا گفتم انسان نباید وابسته وجودی باشه وقتی خدا هست من از تمام وابستگی های این دنیا خ ...

یعنی تعهد  وفادار بودن کشک 

خیلی خنده دار حرف میزنی وابستگی با این چیزی که تو ذهن توعه خیلی فرق داره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷