2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واژی من شدید نبود. زیر یک دقیقه باید تزریق شه

فامیل ما بعد چنسال بچهدارشدن...بچه یه کم زشت بود...بهش میگفتن قااااااشقی...میگفتن باباش موقع ارضا انداختش رو قالی و با قاشق و کُرک وچشم و مو قالی جمعش کردم انداختنش توووو...

فک کن تو آزمایشگاه و کلینیک و تحت گاید سونو و با دستگاه های پیشرفته نمیشه بعد با سرنگ انسولین شده!

اره گلم دخترم 7 ماهشه. ما مشکل نازایی نداشتیم. واژی بودم

واژی من شدید نبود. زیر یک دقیقه باید تزریق شه

چه  کار جالبی کردی دختر   یه دوستی دارم عاشق بچس  ولی شوهرش بشدت مخالف  بچه س  بهش بگم این روش و  😐🤣

اللهم عجل لولیک الفرج
فک کن تو آزمایشگاه و کلینیک و تحت گاید سونو و با دستگاه های پیشرفته نمیشه بعد با سرنگ انسولین شده!

😑آخه این کار برای زوج های انجام میدن که مشکل برقراری رابطه جنسی دارند و اسپرم های مناسب جدا میکنن بازم بعضی هاشون نمیشه ولی خیلی این عجیب بود 

فامیل ما بعد چنسال بچهدارشدن...بچه یه کم زشت بود...بهش میگفتن قااااااشقی...میگفتن باباش موقع ارضا ان ...

شما سعی کن تا تربیت یاد نگرفتی بچه دارنشی. هر بچه ای با هر روشی برای پدرمادرش عزیز و نورخداست

😑آخه این کار برای زوج های انجام میدن که مشکل برقراری رابطه جنسی دارند و اسپرم های مناسب جدا میکنن ب ...

خب منم همینو میگم 😄

فک کنم واژینیسموس بوده ولی خب ب نظرم برای ادامه زندگی باید اینو درمان میکرد ن ک بچه بیاره