2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم ی روز خوش ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست
خشک.ربطی مکه داره

ربط داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هر بارداری سختی های خودشو داره فکر نکن بقیه خوش خوشونشونه من ۳۶ هفته باردارم والا هر هفته ی مشکل جدید داشتم استرس زایمان و .....هم ب کنار

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

عزیزم من تو دوتا حاملگی هام بدترین روزای عمرمو گذروندم ولی گذشت و بعد هر سختی اسانیست یه وقت خدا میخ ...

دیگه تحمل ندارم.بخدا درد راحت سراغم نمیاد  .الان انگار میخ تو مغزمه

ششمین کاربری 😒

برو حرم امام رضا شاید دوای دردت حال و هوای حرمش باشه خدا از اونجا بخاد ب دلت نگاه کنهعزیزم وقتی جلوگ ...

چطور برم ؟با این شکمم.دیروز زنگ زدم حرم از بس گریه کردم بخدا انگار نه انگار.

ششمین کاربری 😒

این معامله هایی که با خدا میکنین خودشم درجریانه یا یک طرفست؟خوب خواهر من با این شرایط روحی تصمیم به ادامه بارداری خیلی ریسک داره 

حالا که گذشته امیدوارم درد دندونت از بین بره و بقیه بارداریت خوب پیش بره بعدشم دیگه لو له هاتو ببند و  به خودت و  این سه تا برس

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

چون حامله ایی اینجوری شدی ب امید خداسالم میاد بغلت و این روزا هم میگذره برای منم دعاکن خدا بهم ی بچه سالم بده

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
چطور برم ؟با این شکمم.دیروز زنگ زدم حرم از بس گریه کردم بخدا انگار نه انگار.

ذکر یا سلام رو زیاد بگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید