بارداری سوم میشه ناخواسته .با کاندوم باردار شدم و پیشگیری طبیعی .اصلا هنوز هنگم چطور حامله شدم.شوهرم رفت قرص خرید گفت سقط کن چون شدیداً تحت نظر روانپزشک بودم و پانیک شدید داشتم و دارم.هر کاری کردم دلم نیومد سقط کنم با خدا معامله کردم گفتم من دلم نمیاد گناه کنم واسه تو هم کاری نداره منو شفا بده .از اون روز ی روز خوش ندیدم دائم مریضم بیحالم دچار حمله عصبی میشم دیروز رفتم دندونمو عصب کشی کنم آبروم رفت سه بار دچار حمله شدم زیر دست دکتر .به نظر شما خدا چرا اینطور میکنه با من؟البته بگم بقیه مریضی هامو نمیگم مثلا هفته ای ی بار سرما میخورم .سری آخر کرونا دلتا گرفتم گفتم میمیرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم وقتی بچه تو شکم مادر نفس میکشه میشه قتل لطفا با کلمات باعث بذبخت شدن دیگران نشید
آره دقیقا قتل میشه.تازه من زود هم فهمیدم حاملم تقریبا چهار هفته بودم فهمیدم .مشکل من اینه چرا خدا کمی به حرفم گوش نمیده بخدا الان از بس دندون درد دارم مثل جنون بهم دست داده