2777
2789
عنوان

این ویروس جدید چطوری بچه م تب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال گرفته بود؟

اولش تب ‌ولرز شددددید بی‌حالی بی اشتهایی بعدش اسهال و استفراغ شدید.حتی حال نداشت دماغشو بخارونه.خودمم گرفتم با این تفاوت حاملم فقط استامینوفن خوردم و دو بار سرم.میگفتن فشارت بالا می‌ره.یعنی سخت تمرین روزای عمرم بود. 

ششمین کاربری 😒

ببرش دکتر تا اولاشه منم چندروزه گرفتمدارم میمیرم ازتب وبدن دردو سردرد وچشم دردو گوش و............

یکبار مریض شد بردیمش دکتر فقط تب داشت هنوز هیچ علائمی نداشت دکتر گفت هیچ علامتی فعلا نداره تا دارو بدم

از اون ورم امروز نبرمش فردا تعطیل

نمی‌دونم چکارکنم

اولش تب ‌ولرز شددددید بی‌حالی بی اشتهایی بعدش اسهال و استفراغ شدید.حتی حال نداشت دماغشو بخارونه.خودم ...

عید دیدنی هنوز داریم بریم نریم دلخور میشن از این ور این بچه مریض بقیه رو مریض می‌کنه 

مهمونی باد بدم اصلا نمی‌دونم باید چکارکنم