2777
2789

سلام 

من الان چند روزه ک مریض شدم اولم با دل درد شدید شروع شد و پشت سرش حالت تهوع 

هرچی می‌خوردم بالا میاوردم حتی به تیکه نون خالی 

دکتر رفتم گفتن مسمومیته یه آمپول اندانسترون و یکی هم هیوسین عضلانی زد و گفت فردا خوبی 

اومدم خونه بهتر نشدم ک بدتر شدم شروع کردم ب تب و لرز و بدن درد شدید در دردمم شدید شد با حالت تهوعم 

سردرد و سرگیجه ک افتضاع بود 

جوری ک وقتی می‌نشستیم یا بلند میشدم بقیه رو دوتا می‌دیدم باید حتما درازکش باشم 

دوباره دکتر رفتم گفت ویروسه سرم زد و دوباره عضلانی هم آمپول زد

تب و لرز و بدن دردم دیگه نیست ولی هنوز گلاب ب روتون اسهال شدید دارم کلا آب خالی 

حالت تهوع و استفراغ هنوزم دارم با شکم درد و سرگیجه هم هنوز هست 

کسی بوده است علائمو داشته باشه؟

توروخدا کمک کنید 

فشار خونم خیلی پایینه احساس میکنم نبض دستم ضعیف میزنه

منم دقیقا دوروزه اینجوری شدم از ترس اینکه استفراغ نکنم هیچی نمیخوردم تا دیشب کمی غذای آبکی خوردم 

ولی واسه من احتمالا عفونت باشه نمیدونم چون سوزش اد.رار هم داشتم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

هرچیم قرص اندانسترون میخوردم اصلا اثر نداشت الانم چون امتحان دارم مسکن خوروم برگشتنی میرم دکتر

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیشب از شدت تب همش خواب و بیدار بودم

اره عزیزم من این ویروس رو گرفتم دهنم سرویس شد 4کیلو وزن کم کردم یه هفته تمام مریض بودم نه خواب داشتم نه خوراک عین زنای حامله بو غذا میومد استفراغ میکردم حالت تهوع شدید. تب و لرز جوری بود ک دوتا پتو دور خودم پیچیده بود ولی شوهر می‌گفت چقد تب داری داری از تب میسوزی 

معده درد شدیدکلا سیستم ایمنیم بهم ریخته بود گلو درد 

اسهال نگم برات 

انقد حالم بد بود تو یه هفته 4بار سرم زدم

من هروخت مریضم میشدم معده و درد شکم ب این شکلو نداشتم اصلا ویروس نیست چون نه صدام گرفته نه بینیم نه گلوم ورم کرده هیچی به هیچی فقط تب و درد معده و تهوع و بدن درده

سرگیجش بدترین چیزه

دقیقا بعد من میگرن دارم دیگه چند برابرررر