2777
2789
عنوان

با شوهرم خونه عموش دعوامون شد

746 بازدید | 71 پست

اینم بگم شوهرم همیشه تو جمع احترام نگه می‌داشت 

ولی امروز اینجوری برخورد کرد 

خونه عموشیم داداشم زنگ زد گفت بدجور گرفتارم قسط هام عقب افتاده ۳۰ میلیون قرض میخوام .گفتم ۳۰ تومن ندارم بخدا .خودم فقط ۲ تومن دارم به شوهرم میگم.شوهرمم دستش خالیه ولی بهش میگم 

بعد به شوهرم گفتم ۳ تومن بده خودمم ۲ دارم بدیم بهش گناه داره .نداد یکی دو بار اصرار کردم گفت بده 

باز گفت نده بهش 

بعدش گفت بگو طلاهاشو بفروشه 

گفتم برا ۳ تومن؟؟ 

دیگه یهو صداشو برد بالا بد حرف زد باهام .جلو عموش ب رو خودم نیاوردم 

دوباره بعداز ظهر گفتم بریم بیرون دوری بزنیم باز با عصبانیت صداشو برد بالا 

بازم برو نیاوردم 

اومدم بالا هرچی از دهنم دراومد گفتم بهش بدجور دعوامون شد 

طبقه بالای خونه ی عموش الکی خودمو زدم به خواب دارم‌گریه میکنم 

داداشم مجرده خرج خونه بابام همش با اونه الانم خواهرم رفتن خونشون کلی هزینه کرده برا عید بدجور دستش خالیه مامانمم نمیدونه 

صب زنگ زدم ب مامانم گفتم دستش خالیه اونم‌گفت طلا میفروشم براش 

از غصه دلم ترکید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چن روز پیش پسرعموی شوهرم زنگ زد پول میخواست شوهرم درجا ۱۰ تومن براش فرستاد من برا مراسم فوت پدرشوهرم ...

اگه اینجوریه حق با تو هس

منم همسرم همیشه باید متقابل باشه کاراش

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم هیچوقت تو جمع از شوهرت چیزی نخا که یهو بی احترامی بشهشما همون دو تومنو بده بهشاگه دیدی راضی شد ...

پیام میدادم بهش 

گفتم به داداشم خودم ۴ تومن دارم بدم بهت 

گفت ولش کن خودتون لازم دارین 

چن روز پیش پسرعموی شوهرم زنگ زد پول میخواست شوهرم درجا ۱۰ تومن براش فرستاد من برا مراسم فوت پدرشوهرم ...

اشتباه کردی طلاهاتو فروختی فکرکردی قدر میدونن همیشه یه پس انداز برای خودت جمع کن اینجوری عزیزتر هم میشی