2777
2789

چشم چرونه فک کنم میخوام ردش کنم چشم چرونم نباشه خوشش میاد اذیتم کنه با این روش ردش میخوام بکنم این چه حرفی بود زد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرمن حسم می گه شماروداشته امتحان می کرده ...بازم امتحانش کن اگرادامه داشت ردش کن

دعوا میکردیم وسط دعوا گفت بعدش گفت شوحی کرپم حالت عوض شه مردشور شوخیتو ببرن

استارتر این یه ادم فوق سمیه منم متاسفانه گیر همچین ادمی افتاده بودم داشتم روانی میشدم از دستش خواهش میکنم تو هم انتقام بگیر یه مرد خوشتیپو مثال بزن بعد ردش کن خواهش میکنم بزن از برجکش تا از این صلاحا برا خانوما استفاده نکنه 

استاتر لطفا تا عقد نکردین بهمش بزن منم همسر سابقم اینمدلی بود از شوخی بی مزه بگیر تا اینجور حرکتا و حرفایی که مزه مزه نمیکرد بعد میگف گارد میگرفتم میگف شوخی کردم اخه چقد شوخی انقد چرت و پرت میگف که واقعا متنفر شده بودم ازش

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
چجوری بود برا شما

ببخشید یه اشغال به تمام معنا

داشتیم اشنا میشیدیم مثلا هی از دخترای خوشگل دیگه تعریف میکرد اما از اون جایی که من شعور داشتم از بقیه مردا نمیگفتم که ناراحت نشه من رعایت میکردم اما اون نه جوابشم نمیدادم ،در حد منفجر شدن من پیش رفت اخرش منم تصمیم گرفتم مثله خودش بشم گفتم از تو بهتر زیاده اصلا تودانشگاه استاد داشتیم شبیه یوزارسیف بود و فلان انقدرررر راحت شدم، که نگم برات دیگه تکرار نکرد یه مدت طولانی، باز گفت که فلان دختر خیلی خوشگله و فلان منم گفتم به خاطر این اخلاقت برو  به سلامت برو گمشو جالبه برگشته میگه تو خودتو مقایسه میکنی با بقیه برا اینه ناراحتی گفتم اسکل کارتو که میخوای حسادت منو تحریک کنی ناراحتم میکنه خلاصه خیلی سمن اخرشم تقصیرو میندازن گردن خودت یا اینکه میگن نه منظور نداشتیم و فلان