2777
2789
عنوان

هر موقع میریم سفر مادر شوهرم

1192 بازدید | 71 پست

بچه ها ما تازه دیشب دیر وقت رسیدیم خونه از سفر 

بعد کلی خرج سفر شد 

باردارم هستم

حالا مادر شوهرم صبحی زنگ زد ک برای شام و میوه با خواهر شوهرام میان اینجا 

پارسال هم دقیقا همین کارو کردن صبح اومدیم شب اومدن مهمونی خونه

با کلی کار باید براشون شامم بپزم(روزه هم نمیگیرن)

با بارداری از صبح کلی شستم و هنوز کلی کار مونده

بعد به خودمم زنگ نمیزنن ب شوهرم گفتن اونم گفته باشه

واقعا الان شرایطشو ندارم 

بنظر شما کارشون درسته ؟

چیکار کنم الان

هیچی هم خونه وسیله نداریم باید بخریم پولامونم همه تموم شده تو سفر 

شام چی بپزم

همسرتون باید میگفتن خودمون زمان مناسب میگیم بهتون تشریف بیارید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واجبه سفر با این شرایط قبل و بعدش؟

من حاضرم کپک بزنم تو خونه اینجوری پولمون تموم نشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خب همینا رو به همسرت بگو دیگه تعارف داری؟

خود همسرت باید متوجه میشد 

وقتی نمی‌فهمه شما محکم حالیش کن ای بابا 

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
فقط برنج داریم یعنینه سیب زمینی نه پیاز نه میوه هیچیییی پولامونم تموممم

لوبیا پلو درست کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین کلی رفتی سفر خوش گذشته ، حال خوب به خودت و بچه و همسرت وارد کردی ، حالا اینا میان یک شب تموم میشه میره! ناراحتی نداره ، خرید لیست بده همسرتو بفرست بره بگیره ، شام هم چلومرغ ساده با سالاد درست کن بده بخورن ، نه ناراحتی داره نه چیزی خیلی هم هزینه اش نمیشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه بد موقع 

یعنی خودشون نیمدونن بعد سفر آدم خسته ست

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید

خودتو بزن به مریضی شوهرت زنگ بزنه بگه حالت خوب نیس یه وقت دیگه بیان

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️