2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4848 بازدید | 174 پست
اصلا برای رابطه تایم و قانون نذار هر لحظه وهر جا که حسش اومد اقدام کن تو ماشین تو اشپزخونه تو بیابون ...

تو ماشین، بیابون ، خیابون😑😐😂

نامت جاوید ای وطن، صبح امید ای وطن/ جلوه کن در آسمان، همچو مهر جاودان * وطن ای هستیِ من، شور و سرمستیِ من/ جلوه کن در آسمان، همچو مهرِ جاودان* بشنو سوزِ سخنم، که هم آوازِ تو منم/ همهٔ جان و تنم، وطنم، وطنم، وطنم، وطنم* زِ صلابت ایران جوان، به اصالت ایرانِ کهن💖 در روح و جانِ من، میمانی ای وطن/ به زیرِ پا...  فِتَد آن دلی، که بهرِ تو نلرزد* شرحِ این عاشقی،‌ ننشیند درسخن/ که بهرِ عشقِ والایِ تو، همه جهان نیارزد* ای ایران ایران... دور از دامانِ پاکت دستِ دگران.... بد گهران، ای عشق گِ سوزان... ای شیرینترین رؤیایِ من،‌‬ تو بمان... در دل و جان… ای ایران ایران، گلزارِ سبزت دور از تو راجِ خزان، جورِ زمان ...ای مهرِ رخشان… ای روشنگرِ دنیای من... به جهان؛ تو بمان.......سبزی سر چمن، سرخی خونِ من، سپیدی طلوع سحر؛ به پرچمت نشسته....شرح این عاشقی؛ ننشیند در سخن/ بمان که تا ابد.. هستیم، به هستیِ تو بسته💖

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همه این کارارو میکنه چون گرمه خیلیم بلده ولی من مثل یخم ازمجردی اینطوری بودم.مخصوصا موقع دخول ...

پس واژینسموس داری شاید حتما برو دکتر زنان یا سکسولوژیست 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من کم کم وسط رابطه مشتاق میشم

ما دیروز واقعا بحث جدی بینمون پیش اومد

خیلی ناراحتم واقعا هم‌از دست شوهرم چون تو عصبانیت حرفایی زد که نه در شان من بود و نه در شان خودش 

اخرشم گفت این مشکل حل شدنی نیست

خب من دست خودم نیس واقعا اونقدر تمایل ندارم

اما به قول شما دلم هم‌براش میسوزه

ما دیروز واقعا بحث جدی بینمون پیش اومدخیلی ناراحتم واقعا هم‌از دست شوهرم چون تو عصبانیت حرفایی زد که ...

چون خانم ها مفعولن فکر میکنم برای نجات زندگی میشه کمی وانمود کرد اگه دوستان فمنیست بهم خورده نگیرن