2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 174 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره مرد گرم مثل برده میمونه واسه ادم ولی حیف خودم سردم 😔

اگه باهات حسابی معاشقه کنه بازم سردی ؟ چرا من حس میکنم اون خانومایی که از نظر جنسی سردن یا خیلی تو کارای روزمره خسته میشن یا شوهرشون بلد نیست پیشنوازی کنه و به اوج برسونه خانم رو 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

فقط حیوانات نمیتونن این غریزه رو کنترل کنن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
گاهی من سردم و تمایلم صفره ولی خیلی گرم و پر هیجان ازش استقبال میکنم چون میدونم چقدر براش مهمه

بعد متوجه نمیشه که شما اون لحظه تمایل نداری؟

ایشون متوجه میشه و بدش میاد

یهو وسط رابطه تموم میکنهو اعصابش میریزه بهم

چرا باید کنترل کنه وقتی زن داره؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

ینی حتی نگم قبلش دوش بگیر و اینا؟خب ببخشید حتی کا*ندوم هم استفاده نمیکنه این موضوعا اذیتم میکنهاما و ...

من خودمو همیشه مشتاق نشون میدم حتی اگه اون لحظه اصلا حال وحوصله نداشته باشم و ایناشتیاق من برای س کس و با هم بودن قشنگ باعث عالی شدن زندگی واخلاقش میشه ، 

اگه باهات حسابی معاشقه کنه بازم سردی ؟ چرا من حس میکنم اون خانومایی که از نظر جنسی سردن یا خیلی تو ک ...

اتفاقا همه این کارارو میکنه چون گرمه خیلیم بلده ولی من مثل یخم ازمجردی اینطوری بودم.مخصوصا موقع دخول کلا قفل میشم

اصلا برای رابطه تایم و قانون نذار هر لحظه وهر جا که حسش اومد اقدام کن تو ماشین تو اشپزخونه تو بیابون ...

😐😐😐😐😐😐

تو ماشین و تو بیابون ؟

عذر میخوام آدمیزاد با حیوانات باید یه فرقی داشته باشن

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
بیشتر ببینید