2777
2789
عنوان

یه تاپیک میزنی هر چی مرده میریزه نظر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
انقدر حرص نخور...بخدا من اصلا درخواست ندادم به کسی😔

خدا بزنه تو کمر دروغگو

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی زیاد شدن

قبلا یادمه فقط یه مهدنس نمیدونم مجید بود گاهی نظر میداد الان هر سه تا یکی مرده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
خب معادلش چیه من نمیدونم همینکه بین خانوما میشینن ببینن چی میگن ،همون😁

به نظرم سخن‌چین 

که مرد و زن هم نداشته باشه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
باشه بزنه باورنکن😔

انقد از این استیکرا بدم میاد مردا استفاده میکنننننننننن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷