2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندان نمیشه روی مردیشون حساب کرد چون اکثرا مزاحم بقیه ان به زنهای متاهل و بچه های زیر ۱۸ سال درخواست ...

بعضی از همون زنای متاهل بچه دارخودشون کرم دارن عزیزم 

من تقریبا کاربر قدیمی حساب میشم به چشم دیدم کاربر مرد معروف با چندتا زن متاهل گروه شده بودن همه جا باهم درحال خوش و بش بودن پشت هم بودن همو صدا میزدن میرفتن پی وی 

ولی همون زنا تو تاپیکایی که بازدید زیاد میخورد میپریدن به بقیه سر لباس و ارایش

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
برای اینکه تاپیکت پست بخوره هرچیزی رو ننویس بنظرمهنگام عضویت اینجا مانع جنسیتی نبودمن از خیلی از شما ...

حق با شماست 

من عصبی بودم 

عجله کردم 

منظورم همه مردا نبود 

واقعا از دست بعضی از مردای اینجا کلافه شدم 

ببخشید

خطاب به اون دسته از عزیزانی که میگن موقع ثبت نام در سایت ، گزینه جنسیت یا سن نداره

اینو بعنوان باگ سایت قبول ندارم ، بی شک مدیر سایت ، فکر می کرده همه افرادی که این سایت و می بینن، اون آگاهی ، سواد و شعور کافی رو دارن که تشخیص بدن این سایت فضایی برای تبادل نظر خانوم هاست ، نه بچه مدرسه ای ها و آقایون ، پس خودشون با این تفاسیر ثبت نام نمی کنن

ولی گویا اشتباه فکر کرده 

امنیت توی هر چیزی می تونه رکن اصلی باشه

هر چقدرم بگیم مثلن درخواست قبول نکنیم ، کامنتی که یه جورایی داره آزارمون میده رو ریپ نزنیم ، ولی خاه نا خاه یه جورایی حس امنیت رو تحت تاثیر قرار میده 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
حق با شماست من عصبی بودم عجله کردم منظورم همه مردا نبود واقعا از دست بعضی از مردای اینجا کلافه شدم ب ...

چقد منطقی پاسخ دادید ممنون🥺

خواهش میکنم منم شرمندم این روزا از ده تا حرفی که اینجا می زنند یکیش اینه و خشک و تر هم باهم می سوزونند

ممنون از شما

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ