2777
2789

هول

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا بودنشون مهم نیس

یکی زن میخواد 

یکی دوس دختر

یکی توهم یوزارسیف بودن داره

انصافا بعضیاشون بی آزارن

ی سری م مارو با مادر و خواهرشون اشتباه گرفتن

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
چندان نمیشه روی مردیشون حساب کرد چون اکثرا مزاحم بقیه ان به زنهای متاهل و بچه های زیر ۱۸ سال درخواست ...

توقع دیدن این کامنتو از شما نداشتم 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

یه کاربر مثل بقیه فقط اگه سرش به کارای خودش باشه نخواد زیرابی بره

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید

برای اینکه تاپیکت پست بخوره هرچیزی رو ننویس بنظرم

هنگام عضویت اینجا مانع جنسیتی نبود

من از خیلی از شماها اکانتم قدیمی تر و به مزاحم کسیم نشدم

تقصیر شما نیست این روزا هر کسی دلقک تر طرفدارش بیشتر

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ