2777
2789
عنوان

شما خونه مادرتون دعوت باشین

411 بازدید | 28 پست

و همه اونجا جمع باشن یه بچه اونجا سرماخورده باشه و شما هم دوتا بچه داشته باشین میرید اونجا یا نه در ضمن تا ۱۳ب در هم اونجا جمع هستن و اون بچه سرما خورده هم هسش یعنی نمیرن اونا منم با مامانم همسایه هسم براشون سواله چرا ما اونجا نیسیم اگرم دلیل رو بهشون بگم ناراحت میشن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من باشم میگم حداقل دو روز اون طرف بره جایی دیگه منم برم تو جمع

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر خیلی وقته سرماخورده برو اگر نه دلیلشو فقط ب مامانت توضیح بده 

دیروز مهمون داشتم دوتاشون دست ندادن گفتن ببخشید ماسرماخوردیم 😑😐

لامصب اخه سرماخوردی اینجا اینهمه بچه شعورت نمیرسید نمیومدی

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
اگر خیلی وقته سرماخورده برو اگر نه دلیلشو فقط ب مامانت توضیح بده دیروز مهمون داشتم دوتاشون دست ندادن ...

والا دیشب تب داشته

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

والا دیشب تب داشته

ببین چند روزه امار دقیق درار ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
دو روزه

پس سخت شد کارت

بیشتر ببینید

صبر کن پس فردا برو البته خودت برو سر بزم بچه هات رو نیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید