2777
2789
عنوان

چرا هر کی می‌فهمه بچه سومم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 50 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیل ما هم سومیش بازم پسره اونم کلی حرف بهش میگن انگار ادماعادت دارن بقیه رو اذیت کنن

کاش لال بشن بعضیا 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
بیشتر ببینید
من خودم تنهام میگفتم سه تا بچه می‌خوام که مثل من نباشن ولی اینقدر اطرافیان از موقعی که فهمیدن واکنش ...

خب وقتی تصمیم گرفتی باردار بشی میدونستی یا دختر میشه یا پسر پس واقعا این حرفت بی منطقه.

خب چون اونی ک سه تا بچه میاره دوتاش دختره در 99 درصد مواقع میخواد سومی پسر باشه وگرنه سه تا بچه میاد ...

من چون خودم تنها بودم  نمی‌خواستم بچه هام شرایط من رو داشته باشن سه تا میخواستم از همون اولم میگفتم این یکی هم دختره 

من خودم تنهام میگفتم سه تا بچه می‌خوام که مثل من نباشن ولی اینقدر اطرافیان از موقعی که فهمیدن واکنش ...

ببین حساس نشو گاهی چون حس خودت خوب نیست حرفای دیگران رو منظور دار میبینی

چرا چیزی نمیگی؟ 

بگو مهم اینه سالم باشه

دختر و پسر برام فرقی نداره

الان دیگ. زمان بوق نیست که تمایز بزارن بین جنسیت بچه هاشون

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
دختر برکت و آرامش خونه ست،مگه قراره تخت پادشاهی واگذار کنین که همه میگن پسر،مهم دل خودته عشقم

مگه هنوز تخت پادشاهی وجود داره؟

البته شاید تو خانواده شما باشه🙁

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

با طناب این ادما تو چاه نرو فقطططططط شکر کن فقططط شکر. یکدفع  تو شرایطی قرار میگیری با ناشکری که کاش پسر  بود که  ارزوی سلامتی بچتو بکنی. اینو کسی بهت میگه. که ۶ ماهه فقط میگه خدا جون ببخش ناشکری کردم به بچم سلامتی بده

من چون خودم تنها بودم نمی‌خواستم بچه هام شرایط من رو داشته باشن سه تا میخواستم از همون اولم میگفتم ...

دیگه جامعه ما با گرونی های متعدد ک روز ب روز میاد سه تا بچه رو به دلیل تنهایی زیاد میدونه...شما جزو اون 1 درصد هستی 

درکل الان هم چیزی نشده غصه نخور 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40