2777
2789
عنوان

تنهایی آدم ها دو دلیل دارد

126 بازدید | 19 پست

تنهایی آدم ها دو دلیل دارد

یا مثل داستایفسکی معتقد هست که از همه بهترن ،

یا مثل کافکا معتقد هستند که بدترین آدم روی زمین هستند ✨

فقط 50 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جمله زیبایی

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

تنهایی بخاطر نداشتن همفکر و کسی که بتونه درکت کنه کدوم دسته میشه؟ از نظر آدما هم خوبن هم بد ولی من تنهایی رو دوست دارم احساس میکنم دیگه نمی تونم با کسی وارد رابطه دوستی بشم

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
امان روزی که بخواد در روی پاشنه نچرخهدیگه کافکا و داستایوفسکی و ماجراجوا کجای کارند؟؟؟نمیشه که نمی ...

🤭🤭😅

خدا هست خدا هست خدا هست

همیشششششه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

🤭🤭😅خدا هست خدا هست خدا هستهمیشششششه

برمنکرش لعنت 

ولی حسد حاسدین 

چشم تنگ نظرها 

بدگویی بخیلها 

همه وهمه مانع انسانها میشند 

باید روزی ۵۰  ایه قران تو فضای خونه خونده بشه تا اثرسمی اون از بین بره

برمنکرش لعنت ولی حسد حاسدین چشم تنگ نظرها بدگویی بخیلها همه وهمه مانع انسانها میشند باید روزی ۵۰ ای ...

شاید سالی ۵۰ ایه بخونم

اما تا الان نه حسد حاسدین،نه چشم تنگ نظرها نه بدگویی بخیلها

تاثیری رو زندگیم نداشته

خدا حواسش به ما هست چه قرآن بخونیم چه نخونیم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد