2777
2789
عنوان

بنظرم تنهایی خیلی خوبه🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 25 پست
تنهایی اصلا خوب نیست...فکر میکنی...هشت سال با تصمیم خودم تنها شدم...انسان آفریده شده محبت کنه..محبت ...

افرین دقیقا همینه 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
ذات ادم یه جوریه نیاز به ارتباط داره اینام الان میگن تنهایی خوبه وواقعم تنهایی خوب هست یازه ادم یه م ...

اره تنهایی خوب نیس بنظر من کسایی که با  تنهایی حال میکنن افسرده شدن و...

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعله

بله بله 

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید

تنهایی به معنی بی‌کَس بودن نیست، منظور اینه از بودن با خودت لذت ببری و برای خودت وقت بذاری و زمانی که این اتفاق بیفته چه یکی در کنارت باشه چه نباشه حال تو خوبه

الان شما داری از بودن با خودت لذت می‌بری که خیلی عالیه، اینایی که میگن نه تنهایی خوب نیست و… متوجه حرف شما نشدند

سلام تا پیک اخر تون راجب مشکل تون رو خو ندم

یه مشا ور میشنا سم داخل رو بیکا خیلی خوبه شاید لا زمتون بشه 

رضا یت مندی هاشم زیاده

برای کسا یی هم که مشکل ما لی دارن تخف یف ویژ ه در حد را یگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پا یین در حد را یگان 

من خودم پیش مشا ور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خو ب بود و را ضی بودم 

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4