2777
2789

سلام این ویروس جدید که میگن چند روزه طول میکشه آخخهه

بچم ۱۰ روزه درگیره از روز سومشم اسهال و تهوع داشت دوبار دیگه غذانمیخوره فقط شیر مادر 

تبشم باید مدام پاشویه کنم یه هفتس خواب ندارم نصف شب یهو داغ میکنه شیاف و پاراکید دادن کیا تجربه کردن چه جوری خوب شد بچه

بچم ۲۰ ماهشه دستایه توپولش تو این چند روز لاغر و استخونی شده غذا لب نمیزنه دارو هم به زور با سرنگ میدم همش دراز افتاده نمیتونه بلند بشه بازی کنه همش خوابه 

only God
ای خدا عزیزم تب خیلی بچه رو لاغر می‌کنه پسر منم گرفت ده روز تب داشت عفونت گوش و دل درد سرویس شدیم تا ...

بچم حرفم نمیزنه مثل عروسک افتاده  موندم میگم نکنه چیز دیگس مگه میشه آبربزش و سرفه نداره فقط تب و بیحال افتاده

only God

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچم حرفم نمیزنه مثل عروسک افتاده موندم میگم نکنه چیز دیگس مگه میشه آبربزش و سرفه نداره فقط تب و بیح ...

الهی بمیرم 😔😔 ببرش دکتر متخصص کودکان 

اگه دکتر متخصص نبود ببر بیمارستان کودکان اونجا دکترهای خوبی داره 

ناراحت شدم براش حمد میخونم امیدوارم زودتر خوب بشه 

الهی بمیرم 😔😔 ببرش دکتر متخصص کودکان اگه دکتر متخصص نبود ببر بیمارستان کودکان اونجا دکترهای خوبی د ...

دوبار بردم بیمارستان کودکان باز گفتم خوب نشد چند روز دیگه ببرم 

only God