2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون اول بزار گلم

گذاشتم سایت یکم مشکل داره

متن اینه

احترام بگذار، حتي به كسي كه لياقتش را ندارد، چون انعكاس شخصيت انها نيست بلكه نشان دهنده ي شخصيت خود شماست !!!👤🧠.

گذاشتم سایت یکم مشکل دارهمتن اینهاحترام بگذار، حتي به كسي كه لياقتش را ندارد، چون انعكاس شخصيت انها ...

خب این کلا اشتباهه 

چون باید بع اندازه ظرفیت و لیاقت آدم ها بهشون احترام گذاشت !چون توانایی درک و پذیرش ندارن پرو میشن یه جورایی 

البته تجربه خودمه ! 

جمله انیشتین هم هست

ذهنیت برنده داشته باش 

خب این کلا اشتباهه چون باید بع اندازه ظرفیت و لیاقت آدم ها بهشون احترام گذاشت !چون توانایی درک و پذی ...

نظر شما در مورد ادمی که با شوق و ذوق واسش پیام تبریک تولد دادی ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم چیه

چه جوابی میدین 🥲 🥲 🥲 

نظر شما در مورد ادمی که با شوق و ذوق واسش پیام تبریک تولد دادی ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه ...

تو نیکی کن و در دجله انداز ک ایزد در بیابانت دهد باز...شما محبت کردی به اون آدم خیر رسوندی بهش خاستی خوشحالش کنی 

اینکه اون جوابت با تندی داده مشکل از قلب سیاه و پرکینه اش است...

پس براش آرزوی آرامش کن تو دلت و رهاش کن..

یه چیزی میگم علم واقعا ثابت کرده هر وقت قلب یکیو ناراحت کنی انرژی منفی بفرستی جهان همون مثل اینه برمیگردونه سمتت..

هروقت خوبی میکنی بی چشم داشت خوبی کن و اگر بازخورد مثبتی وبی محلی دیدی رهاش کن فقد

ذهنیت برنده داشته باش