2777
2789
عنوان

گربم بچه دنیا اورده یکیشون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 73 پست
منم اولین باره میشنوم ترسیدم

من ‌شنیدم ولی چرته. ندیدم تو دور و برم تاحالا😑

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته گربه مادر بچشو میخوره چی میگین😐

میخوره عزیزم 

من تا دلت بخواد گربه داشتم 

شب چهارشنبه سوری زایمان کرد همش با شوهرم مواظبش بودیم وقتی رفتیم بالا سرش داشت بچشو میخورد فقط پاهاش مونده بود 

وای چند روز حالت تهوع داشتم 🥴🥴🥴

میخوره عزیزم من تا دلت بخواد گربه داشتم شب چهارشنبه سوری زایمان کرد همش با شوهرم مواظبش بودیم وقتی ر ...

یکی از آشناها میگفت اگر اون موقع خوب بهش غذا بدی دیگه نمیخوره

درست و غلطشو نمیدونم

میخوره عزیزم من تا دلت بخواد گربه داشتم شب چهارشنبه سوری زایمان کرد همش با شوهرم مواظبش بودیم وقتی ر ...

من شنیده بودم گربه های وحشی بچه ناقصشونو میخورن 

این مدلیشو دیگه ندیدم😑💔

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
عزیزم اتفاقا چند شب پیش حالم بد بود😑😑داشت بچشو میخورد واقعا حالم بهم خورد البته بعد که تحقیق کردم ...

حال من هم بهم خورد

عزیزم همیشه مشکل دار نیستن گاهی بخاطر ضعف خودش رو ترجیح میده