2777
2789

دیشب پای بابام رو بوسیدم 

بعد امروز بیدار شدم یعنی یه ساعت قبل دیدم بدجور داره گریه می‌کنه و برام دعا می‌کنه بدجووور 

و عجیب تر از همه این که هر چی که من میخواستم رو ، از خدا برام میخواست 

انگار ذهن من رو میخوند🥺

میگم شاید مستجاب نشه دعا هاش جون من بچه ی خوبی هیچوقت هیچوقت نبودم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

اگه میشه ی چی بگین

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون بالایی ها به دل بابات نگاه میکنن ن خوبی یا بدی توان شاءالله که دعای پدرت درحقت مستجابه کاش منم ب ...

منم هیچوقت محبت نکردم 

دیشب یهو پاشو بوس کردم نه که احساساتی و جو گیر شم نه 

یهویی

اون بالایی ها به دل بابات نگاه میکنن ن خوبی یا بدی توان شاءالله که دعای پدرت درحقت مستجابه کاش منم ب ...

ان شاءالله عزیزم 😍 

توروخدا بقیه دوستان یه چیزی بگین 🥺

من هیچوقت ندیدم بابام برام دعا کنه 

تازه ی بار بهم گفته بود که یادم میره موقع دعا کردن اسمت رو بیارم

توروخدا بقیه دوستان یه چیزی بگین 🥺من هیچوقت ندیدم بابام برام دعا کنه تازه ی بار بهم گفته بود که یاد ...

بله یک حدیث هست ک دعای چندین شخص رد نمیشود یکی از آنها دعای والدین برای فرزند هست

آقا هستم
بله یک حدیث هست ک دعای چندین شخص رد نمیشود یکی از آنها دعای والدین برای فرزند هست

خداروشکر 

ولی حتی اگه بچه ، بچه ی خوبی نبوده باشه ؟

فرزند از حق پدر و مادر هیچ وقت در نمیاد و نمیتونه جبران کنه و این پدر و مادر هستن ک فرزند رو میبخشن

بله واقعا..

ممنونم ازتون

کاش منم وقتی داشتمش قدرشو بیشتر میدونستمانشالله سایشون همیشه بالا سرتون باشه

ان شاءالله عزیزم 

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو