2777
2789
عنوان

اگه از الان زبان بخونم دیره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
چقدر خوب 🥺🥺 روحیه دادین بهمموفق باشین

فدات گل ..همچنین ..حتما ادامه بده ،وقتی ی جا یهو یچیزیو ترجمه ونی یا حرف بزنی یا بخونی و بقیه از بلد بودنتون هیجان زده میشن خیلی حس و حالت خوب میشه ،،انگار واقعا ی توانایی داری ک تو اطرافتیانت یا کمه یا کلا فراموش شده ،ولی شما بلدی

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا ۲۳ سالته ۹۳ که نیستی😂🐤

بعدشم بنظرم یجوری بخون که در کمتر از یکسال تموم کرده باشی .. آموزشگاه ها خیلی کش میدن یجوری که آدم چندسال هی بره

اینجوری یاد نمیگیری باید یه سال کامل حل بشی تو اون زبان هرروز بخونی فیلم ببینی موزیک گوش بدی با مردم اون کشور ارتباط بگیری و..

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
ببینید من وقتی ۱۸ سالم بود فک میکردم همه چی دیره و مثلا ۱۵ سالگی رو حسرت میخوردم ک اون موقع شروع میک ...

درسته 

حتی به فرضم اگه الان دیر هم شده باشه نمیخوام 27 سالگس حسرت بخورم که چرا زودتر شروع نکردم 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
وااا ۲۳ سالته ۹۳ که نیستی😂🐤بعدشم بنظرم یجوری بخون که در کمتر از یکسال تموم کرده باشی .. آموزشگاه ه ...

آموزشگاه که اصلا. چون بچه 7 ساله نیستم

شاید کلاس خصوصی. 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
من ۳۰ سالمه شروع کردم

خوشحالم برات. موفق باشی 

بیشتر ببینید