2777
2789
عنوان

اگه از الان زبان بخونم دیره آیا

204 بازدید | 21 پست

من 16 سالگیم کلاس زبان میرفتم که بعد یکسال ولش کردم و الان که 23 سالمه خیلی پشیمونم. اگه ادامه میدادم الان فول بودم. 

آرزومه کشورهای خارجی رو سفر برم. و واسه اون زبان خیلی مهمه. 

بنظرتون الان در 23 سالگی دوباره شروع کنم خیلی دیره‌؟  یا اگه شروع نکنم بعدا حسرت میشه باز؟ 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سنی نداری که میگی دیرهطرف ۴۰ سالگی شروع میکنه تو الان میگی دیره؟

واقعن ینی؟ 🥲

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
دیر نیست

راس میگین یا میخواین روحیه بدین

بیشتر ببینید
نه خوبهمنم چهار ساله شروع کنم هم سن تو بودم ولی خوب وقت نزاشتم سطحم مالی نیستکلاس میخوای بری یا خودت ...

نه میخوام برم کلاس. 

خودم هی امروز و فردا میکنم 

بیشتر ببینید
عزیزم من ۳۷ سالمه و از اذر ماه شروع کردم ب خوندن برای یاد گیری و پیشرفت هیچ وقت دیر نیست حتی اگ ۹۰سا ...

چقدر خوب 🥺🥺 روحیه دادین بهم

موفق باشین

بیشتر ببینید
راس میگین یا میخواین روحیه بدین

ببینید من 

وقتی ۱۸ سالم بود فک میکردم همه چی دیره و مثلا ۱۵ سالگی رو حسرت میخوردم ک اون موقع شروع میکردم 

وقتی ۲۰ سالم شد گفتم کاش ۱۸ ساله بودم 

وقتی ۲۳ ساله شدم میگفتم کاش ۲۰ سالگی ی کاری رو شروع میکنم 

الانم ک ۲۷ سالمه میگم کاش ۲۳ ساله شروع میکنم

الان شما چ زبانو شروع کنی چ نکنی میرسی ب ۲۷ 

پس شروعش کن خواهر من ک توی ۲۷ سالگی حسرتشو نخوری اگرم شروع نکنی تا اخر عمر همینجوری حسرت میخوری

آقا هستم
نه میخوام برم کلاس. خودم هی امروز و فردا میکنم

من دوسال پیش رفتم دفترو هایلایتو ..خریدم مث شما هی امروزو فردا کردم ..ازبس خونه موندم ک افسرده شده بودم اعتماد بنفسم کم شده بود ولی ب هر سختی و استرسی بود ی روزه رفتم ثبت نام کردم و هفته ی بعدم کلاسام شروع شد الان بهترین حالو دارم ،،لااقل شرمنده ی خودم نیستم ک بشینم حسرت بخورم و بگم ای کاش .....

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
نه میخوام برم کلاس. خودم هی امروز و فردا میکنم

خوبه

سعی کن فقط به کلاس اکتفا نکنی در کنارش یه چیز دیگ هم بخون

مثلا برنامه زبانشناس، زبانشناس پرو، یا دولینگو رو نصب کن یا از یوتیوب برنامه نگاه کن یا یک کتاب بخر با اون برو جلو حالا بسته به اینکه کدوم مهارت رو اول میخوای تقویتش کنی 

البته همه اینا در شرایطی که سطحت صفر نباشه و حداقل المنتری باشی

👊