2777
2789
عنوان

کی میتونه منو راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
بیا یبار از زاویه اونا به ماجرا نگاه کنیم فکرکن خواهرشوهرت اومده شهر شما و قبل از هرکاری زنگ زده به ...

از دیدگاه من مشکلی نداشت...چون ما معمولا رسم داریم کسی وارد شهری میشه همه میرن کمک اون فرد....همونطور که همین برادرم و همین زن برادرم عروسی شون رو تو خونه من گرفتند...حدود ۵۰ نفر زمانی که شوهرم دانشجو بود و من دانشجو بودم ولی از مهمون هاشون با به نحو احسن پذیرایی کردیم و شب همشون ۲شب خونمون خوابیدند

از دیدگاه من مشکلی نداشت...چون ما معمولا رسم داریم کسی وارد شهری میشه همه میرن کمک اون فرد....همونطو ...

دیدگاه ادما متفاوته عزیزم اما شما برای برادرت اینکارو کردی من گفتم تصور کن خواهرشوهرت اینکارو بکنه کاری که خواهر برای برادرش میکنه اصلا باکاری که عروس برای خواهرشوهرحاضره بکنه قابل مقایسه نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرد های کینه ای همینطورین عزیزم ،بابام بخاطر اینکه عموی کوچکترم بهش عید رو تبریک نگفت، همه رو خونش د ...

تبریک عید ماله بعد از اسباب کشی منه‌..چون این رفتار رو کردند من زنگ نزدم برا تبریک عید....میدونی دیگه تو دلم نیست...من فکر میکنم یکم بوی حسادت میاد ازشون چندتا ریز حرکت قبلا دیدم و چشم پوشی کردم...فکر می‌کنم الان دیگه وقت چشم پوشی نیست‌‌...خودشون منو می‌شناسن که خیلی جدی هستم و محبت تا جونم میکنم ولی به اندازه...مطمئنم از رفتارشون پشیمون میشن...

دیدگاه ادما متفاوته عزیزم اما شما برای برادرت اینکارو کردی من گفتم تصور کن خواهرشوهرت اینکارو بکنه ک ...

نمیدونم شاید من متفاوت باشم ولی واقعا برام مهم نبود که به من یا برادرشون زنگ بزنن....مهم اینه تو شرایطی یکی نتونسته بمن زنگ بزنه.....و من خودم رو به عنوان یه انسان...نه فقط یه آدم ...ملزم میدونم که در این شرایط از خودم انسانیت نشون بدم....این همه بار. تکبر و کلیشه واقعا برام سنگینه

نمیدونم شاید من متفاوت باشم ولی واقعا برام مهم نبود که به من یا برادرشون زنگ بزنن....مهم اینه تو شرا ...

بازم شما بهتر برادرتو میشناسی عزیزم..من تلاش کردم اتیشت تند نشه و اروم بشی به هرحال خواهر و برادرین دیگه..

انشالله که درست بشه رابطتون

تبریک عید ماله بعد از اسباب کشی منه‌..چون این رفتار رو کردند من زنگ نزدم برا تبریک عید....میدونی دیگ ...

تبریک عید رو مثال زدم برای بابام و.... کاری به تبریک گفتنت ندارم ،متوجه ام چی میگی، ولی بذار یکم آروم بشی الان دلت پره ازش میفهمم چقد حالت گرفته... نمیخواد هم فکر رفتن و... به سرت بزنه. با خواهرت رفت و آمد کن 

بازم شما بهتر برادرتو میشناسی عزیزم..من تلاش کردم اتیشت تند نشه و اروم بشی به هرحال خواهر و برادرین ...

قربونت برم...اونقدر دیشب گریه کردم که فکر نمی‌کنم کسی یا چیزی بتونه جبران اشکام رو بکنه....از این زمونه که چقدر برا این برادرم از همه چیزمون گذشتیم از غذامون از لباسمون تا به جایی برسه و الان.....