2777
2789

چن روزیه   تمام  روابطم  بهم  خورده   با فامیلا   با دوستام   بارلم  جوابمو نمیدن  هیچکی دیگ ازم خوشش نمیادر 

بزور کسی  باهام حرف  میزنه انگار  ازمن  متنفرن 

همه ازم  فاصله گرفتن  

دارم دیونه میشم  چیکار کنم  باطل  بشه  

خدا لعنت کنه  باعث بانیشو 😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب منم اینجورم...یعتی به دعا مربوط میشه؟؟؟بنظرم ذات آدم ها بد شده

ببین  تا چند روز پیش  همه چی  خوب  بود  یهویی اینجور  شد 

قشنگ متوجه  رفتار ادما شدم 

و میدونم  هی  برام  دعا میزنن 

خدا لعنتش کنه  خیلی  اعصابم خورده 

فکر نمیکنم دعا باشه

ولی برای در امان ماندن از دعا و طلسم و جادو حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه 

اگه چیزی هم باشه باطل میکنه

توکل بر خدایت کن

خدا لعنت کنه هرکی میره سمت این چیزا البته کارما سر خودش میاره 

ولی هر مشکلی رو نمیشه بخاطر دعا دونست حتی چن تا مشکل باهم یا اتفاقای عجیبی که یهو میفته شاید دلیلی براش پیدا نکنی 

هروقتم اینطوری میشه سعی کن قرآن بخونی صدقه بدی و انرژی خودتو مثبت کنی اصلا بخاطر یه سری حدس و گمان حتی قطعیات سمت دعانویسا نرو

چرا ذهنتو درگیر چنین چیزایی میکنی؟ اعتقاد به این چیزا ناخودآگاه باعث میشه به این نتیجه برسی که درست فکر می‌کنی و حتما توطئه‌ای هست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید