2777
2789
عنوان

برام دعای تلخی گرفتن 😭😭 چیکارکنم باطل شه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 52 پست
آره مطمئنم فقط این دوتا ؟ چون شنیدم باهاش پی پی سگ هم باید بسوزونی ؟

گربه مبگن خوبه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
چرا کلآ باطل السحر نمیگری؟

قبلا گرفتم  ولی  خب    اون طرف هی  تمدید میکنه 

دعا نویس هم الکی میگه  یه دعای کردم دیگ  سحر جادو برات  اثر نکنه ولی   باز  همون آش  همون کاسه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلا گرفتم ولی خب اون طرف هی تمدید میکنه دعا نویس هم الکی میگه یه دعای کردم دیگ سحر جادو برا ...

چطور آدمی هی تمدید میکنه منم باطل السحر گرفتم ولی نیازی به تمدید نیست که حتما سرت کلاه گذاشته

آره بگرد ببین دلیلش چی می‌تونه باشه. باهاشون صحبت کن ببین چرا یهو باهات سرد شدن. آدما معمولا تغییر ن ...

اخه  همه  اینجوری شدن دخترای  فامیل    دوستام 

حتی دیگ  جوابمو نمیدن  اصن  سین نمیزنن ولی  استوری میزارن  

یا  بعد  چند روز  با لحنی  که  بزور میخان  جوابمو بدن 

در کل میدونم عادی  نیست  

بخدا ریده تو زندگیم سرکاررمیرم تا میفهمه یجوری میشه از کار درمیام خاستگار میاد یه کاری میکنه ...

چه ترسنااک 

نباید هیچی بفهمه جز آه و ناله و گلایه چیزی جلوش نگید و نذارید به گوشش برسه آدم جرات نداره نفس بکشه😶‍🌫️

تا زمانی که زندگی شما باب میلشون نباشه دست از کاراشون برنمی‌دارن هرچی هم از پیامد این دعاهای نکبت تو زندگی خودشون بیاد آدم نمیشن 

قبلا گرفتم ولی خب اون طرف هی تمدید میکنه دعا نویس هم الکی میگه یه دعای کردم دیگ سحر جادو برا ...

هر کی بهت اینا رو میگه شیاد و کلاهبرداره به افکارت دامن میزنه و زندگیتو به هم می‌ریزه. الان خنده‌دار نیست که تو این قرن بیفتی دنبال پی‌پی سگ و گربه؟ از یه روانشناس ماهر کمک بگیر شاید مشکل جای دیگه اس

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
چه ترسنااک نباید هیچی بفهمه جز آه و ناله و گلایه چیزی جلوش نگید و نذارید به گوشش برسه آدم جرات نداره ...

دقیقااااااا

متاسفانه   خونش  چسبیده  به خونه ای ما زود از همه چی  خبر دار میشه

فک کن  بابامو با دوستش  دوست کرده بود از لج مامانم

بابام نماز خون  قران خون بود  جادوش کرد الان شده  کافر 

یه جوری  برای مامان بابام  دعا کرده ازهم متنفرن 

قبلا سوره ی  بقره میزاشتم تو خونه پخش میشد    چن وقتیه نزاشتم

از امروز  باز میزارم 

هر کی بهت اینا رو میگه شیاد و کلاهبرداره به افکارت دامن میزنه و زندگیتو به هم می‌ریزه. الان خنده‌دار ...

درسته  حرف  شما 

ولی  بنظرم شما تو این  شرایط   نبودی  که درک کنی 

منم  قبلا این چیزا  برام مسخره بود 

تا اینکه  همچین  شرایطی  برام پیش اومد

دقیقااااااامتاسفانه خونش چسبیده به خونه ای ما زود از همه چی خبر دار میشهفک کن بابامو با دوستش ...

این بده😱

چطور میتونید نزدیک یه عفریته بدطینت زندگی کنید؟ واقعا سعی کنید از اونجا برید حتی شده جایی کرایه کنید آرامش آدم از هرچیزی مهم تره 

اگر پدر و مادر قانع نمیشن هر بهانه ای میشه پیدا کن از اونجا برید این آدما واقعا خطرناکن