2777
2789
عنوان

کسی هست بانک کار کنه

114 بازدید | 10 پست

شوهرم به حساب یک خانم صد میلیون پول ریخته  فقط یک شماره شبا ازش دارم کسی هست بهم کمک کنه بتونم  آمار این خانم را پیدا کنم 

امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می‌کنی اینجا کسی کمک می‌کنه و خودشو به دردسر میندازه؟چه سودی واسش داره آخه 

اگه امضامو میبینی ،واسم از ته قلبت دعا کن شرایط مالی و پول عروسیمون جور بشه بریم سر زندگیمون ، واسم یه صلوات بفرست ...

چرا فکر می‌کنی اینجا کسی کمک می‌کنه و خودشو به دردسر میندازه؟چه سودی واسش داره آخه

خوب اینجا کسی کسی را نمیشناسه چرا دردسر بشه 

امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند

گلم برو بانک اونجا فیش و اطلاعات بده 

خود بانک به اون خانم زنگ میزنه یا شماره تماس میده 

همکار من هم این کار کرده بود البته مبلغ کم ولی زنگ زد اون بنده خدا هم ش کارت گرفت و برگشت زد 

خوب اینجا کسی کسی را نمیشناسه چرا دردسر بشه

توی مجازی و اینجا کمک نمیکنه کسی واسه این موارد ، دنبال شر نیس واسه خودش ،اطراف و آشنای خودت یا همشهریاتون که توی بانک باشن کمک بخواه ازشون

اگه امضامو میبینی ،واسم از ته قلبت دعا کن شرایط مالی و پول عروسیمون جور بشه بریم سر زندگیمون ، واسم یه صلوات بفرست ...

میتونی مبلغ خیلی کم هم از شبای خودت به اون شبا بزنی ببینی به نام کیه 

میتونی مبلغ خیلی کم هم از شبای خودت به اون شبا بزنی ببینی به نام کیه

اسمش پیدا کردم اما هرچی میگردم تو نت اطلاعات به درد بخوری واسه اون نام پیدا نمی کنم