نازنین743 مدیر استارتر عضویت: 1390/04/27 تعداد پست: 586 عنوان کسی هست بانک کار کنه 114 بازدید | 10 پست شوهرم به حساب یک خانم صد میلیون پول ریخته فقط یک شماره شبا ازش دارم کسی هست بهم کمک کنه بتونم آمار این خانم را پیدا کنم امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند 1404/01/10 | 05:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساریناجونن عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1214 بانک اطلاعات نمیده غیرقانونیه فقط بادستور مقامه قضائی میگن
ccccb عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 616 چرا فکر میکنی اینجا کسی کمک میکنه و خودشو به دردسر میندازه؟چه سودی واسش داره آخه اگه امضامو میبینی ،واسم از ته قلبت دعا کن شرایط مالی و پول عروسیمون جور بشه بریم سر زندگیمون ، واسم یه صلوات بفرست ...
نازنین743 مدیر استارتر عضویت: 1390/04/27 تعداد پست: 586 چرا فکر میکنی اینجا کسی کمک میکنه و خودشو به دردسر میندازه؟چه سودی واسش داره آخه خوب اینجا کسی کسی را نمیشناسه چرا دردسر بشه امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند
mahgil1402 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1849 گلم برو بانک اونجا فیش و اطلاعات بده خود بانک به اون خانم زنگ میزنه یا شماره تماس میده همکار من هم این کار کرده بود البته مبلغ کم ولی زنگ زد اون بنده خدا هم ش کارت گرفت و برگشت زد
ccccb عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 616 خوب اینجا کسی کسی را نمیشناسه چرا دردسر بشه توی مجازی و اینجا کمک نمیکنه کسی واسه این موارد ، دنبال شر نیس واسه خودش ،اطراف و آشنای خودت یا همشهریاتون که توی بانک باشن کمک بخواه ازشون اگه امضامو میبینی ،واسم از ته قلبت دعا کن شرایط مالی و پول عروسیمون جور بشه بریم سر زندگیمون ، واسم یه صلوات بفرست ...
نازنین743 مدیر استارتر عضویت: 1390/04/27 تعداد پست: 586 چه بانکیه؟؟؟ اقتصاد نوین امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند
ccccb عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 616 میتونی مبلغ خیلی کم هم از شبای خودت به اون شبا بزنی ببینی به نام کیه اگه امضامو میبینی ،واسم از ته قلبت دعا کن شرایط مالی و پول عروسیمون جور بشه بریم سر زندگیمون ، واسم یه صلوات بفرست ...
نازنین743 مدیر استارتر عضویت: 1390/04/27 تعداد پست: 586 میتونی مبلغ خیلی کم هم از شبای خودت به اون شبا بزنی ببینی به نام کیه اسمش پیدا کردم اما هرچی میگردم تو نت اطلاعات به درد بخوری واسه اون نام پیدا نمی کنم امروز بهترین روز از بقیه عمر من است همه چیز عالی است تمام کاینات در جهت منافع من پیش میروند