2777
2789
عنوان

بچه یک یا دوسالتون خیره میشن یا تو فکر برن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست
دکتر ب شما چی گف؟ دخترمن بار اولش بود خیره بود صداش زدم چن لحظه بعد نگام کرد ولی بعد باز ب اون نقطه ...

عزیزم نمیخام نگرانتون کنم ولی دکتر گف از علایم تشنج هم هس خیره شدن و باید نوار مغز بگیرم که من گرفتم 

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استرس نداشته باش طبیعی هست به هر حال این جوجه ها هم یه عالمی دارن برای خودشون. شاید تو عالم خودشون ب ...

شما ب دکتر گفتی؟؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
بابا چه ذهن منفی نگری داری دکتر چیه نه بابا کاملا عادیهبچه هم آدمه مثل ما به سبک خودش مشغول فکر میشه ...

منفی ک ارع هستم

ولی چون علائم اونه ترسیدم

عزیزم نمیخام نگرانتون کنم ولی دکتر گف از علایم تشنج هم هس خیره شدن و باید نوار مغز بگیرم که من گرفتم

تووهمین ماه رمضون ازش برا چیز دیگ برا بار سوم نوار گرفتم 

دکتر دیگ شناختتم میگ حساسی هربار معاینه کرده شکر خدا سالم دیگ خودمم روم نمیشع ببرمش میگن عیب میزاری

منفی ک ارع هستمولی چون علائم اونه ترسیدم

نترس همون خدایی که بچه رو داده خودش حفظش میکنه 

من خیلی کم تجربه بودم ولی شکر خدا تا الان بچم خوب بزرگ شده و کم کم یاد گرفتم خیلی چیزا رو

شیرینیِ زندگیتو با این فکرا تلخ نکن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

عزیزم دختر من ۱سال۳ماهشه راه نمیره اصلا😭

هنوز فرصت داره عجله نکن 

با کمک چی؟؟؟  خودت دستشو بگیر کم کم راه ببر تا ترسش بریزع

نه ولی کوچیکتر که بود از دوتا دکتر پرسیدم علائم تشنج رو گفت تشنج یهو انگار بیهوش میشه بی حال میشه دس ...

میدونی علائم زیادی دارع خیره شدنو منگ شدن هم علائمه اونه من تشنج شده کابوسم

نترس همون خدایی که بچه رو داده خودش حفظش میکنه من خیلی کم تجربه بودم ولی شکر خدا تا الان بچم خوب بزر ...

کابوسمه این موضوع 

اگر تکرار شد خدای نکرده ببرم دکتز؟ 

کابوسمه این موضوع اگر تکرار شد خدای نکرده ببرم دکتز؟

نه بابا نمیخواد. ولی خودت یه تراپی برو اضطرابت بالاست

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh