2777
2789
عنوان

بچه یک یا دوسالتون خیره میشن یا تو فکر برن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست
بچه‌ی من سه سالشه از چند سال پیش هروقت خوابش می‌گیره به یه نقطه خیره می‌شه مشکل خاصی هم نداره خدا رو ...

ولی دخترمن تازه بیدار شده بود

خداحفظشون کنه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
یک سالو نیمشه کلمه میگه ولی حرف کامل نمیزنه ک بار اولش بود تقریبا بیست دقیقه ای بود از خواب بیدار شد ...

پس ارثیه😁

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بابا. اگه فقط خیره میشه و ماتش می‌بره اره بچه منم همین طور هست.

دقیقا مث کسی ک تو فکر میره صداش کردم یکم بعد نگام کرد بعد باز ب اون نقطه قبلی خیره شد بعد حواسشو پرت کردم استرس دارم

شاید داره میرینه 😂آره پسر منم گاهی اینطوری میشد الانم نزدیک ۳ سالشه پیش میاد میره تو فکر بچم

نه بچم اون مدلش فرق دارع

دقیقا دیدی ادم بزرگ میره تو فکر همونجوری

شما از دکتر نپرسیدی ایرادی داره یا نه؟ 

دختر من اینجوری بود ولی بردم دکتر خیالم راحت شه..وقتی صدا میکنی باید برگرده

دکتر ب شما چی گف؟ 

دخترمن بار اولش بود خیره بود صداش زدم چن لحظه بعد نگام کرد ولی بعد باز ب اون نقطه نگا میکرد ک بعدش حواسشو پرت کردم

نگران نشو اما بنظرم با یه دکتر مشورت کن چون ممکنه دور ازجون نوعی از تشنج باشه مخصوصا اگه صداش میکنی ...

میگم ک صداش کردم چن لحظه بعد نگام کرد ولی باز برگش اون نقطه رو نگا کرد ک حواسشو پرت کردم

انقدر بردم دیگ روم نمیشه ببرم اگر تکرار شد ببرم یا چی؟ 

دقیقا مث کسی ک تو فکر میره صداش کردم یکم بعد نگام کرد بعد باز ب اون نقطه قبلی خیره شد بعد حواسشو پرت ...

استرس نداشته باش طبیعی هست به هر حال این جوجه ها هم یه عالمی دارن برای خودشون. شاید تو عالم خودشون با خودشون حرف میزنند فکر می کنند. شایدم داشته فکر می‌کرده چه آتیشی بسوزونه 😂😂😂. بچه منم یک سال و نیمه هست از این حرکت ها زیاد انجام میده بعضی وقتا میبینم یه گوشه برای خودش دراز کشیده داره فکر می‌کنه . 

نه بچم اون مدلش فرق دارعدقیقا دیدی ادم بزرگ میره تو فکر همونجوریشما از دکتر نپرسیدی ایرادی داره یا ن ...

بابا چه ذهن منفی نگری داری دکتر چیه نه بابا کاملا عادیه

بچه هم آدمه مثل ما به سبک خودش مشغول فکر میشه

پسر من یه وقتایی چند دقیقه به دستش خیره میشد اصلا انگار تعجب کرده بود که عه این دست منه! 

یا مثلا الان با خودش حرف میزنه حتی تخیل داره و به دوست خیالیش میگه سوار موتورم شو بریم

من ذوق میکنم میگم ذهنش داره باز و خلاق میشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh