2777
2789

اونموقعه گفتم آره فقط برای اینجا آرایش میکنم ولی الان که فکر میکنم‌ کاشکی بجای اینکه خودمو توجیح میکردم میگفتم گوه خوری

کاربری دست دو نفره......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بعدا جوابای خوب یادش میاد، 😂

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

منم قیافم زشت نیست حداقل معمولیه حتی خیلیا میکن خوشگلی یا دخترای مدرسه همیشه بهم خیره میشدن درگوش هم پچ پچ میکردن همیشه میدیدم با حسرت نگام میکنن

مژه هام بلند و پره چشام درشت پوستم سفید لبمم معمولی دماغم زیاد خوب نیست ولی معمولیه خودم که اصلا اعتماد به نفس ندارم میگم زشتم

یه بار با دوستم داشتیم جفت هم راه میرفتیم یع پسره رد شد گفت کی.رم تو فیست😐یه بار دیگه ام یکی گفت تو کلا کنسلی خداوکیلی هنوز که هنوزه بعد چندسال تو ذهنمه با خودم میگم مگه چقدر زشت بودم که یکی اینجوری بهم گفت ابروم جلو دوستم رفت 

منم قیافم زشت نیست حداقل معمولیه حتی خیلیا میکن خوشگلی یا دخترای مدرسه همیشه بهم خیره میشدن درگوش هم ...

واقعا چقد یه پسر میتونه عقده ای باشه که اینو بگه☹️احتمالا طرف روانی بوده که بی دلیل این حرف و زده

کاربری دست دو نفره......

واقعا چقد یه پسر میتونه عقده ای باشه که اینو بگه☹️احتمالا طرف روانی بوده که بی دلیل این حرف و زده

نمیدونم والا😂😁ولی اونموقعه ارایش بلد نبودم یه خط چشم کج میکشیدم و شبیه دلقکا میشدم