2777
2789
مثلا چی؟؟ حرفهای ناگفتنی و راز و اسرار میگید یا حرف تیکه بار کردن و توهین و از این چیزا؟؟

دقیق بگم حرف های ناگفتنی که نیست منتها دیدید میگن از زندگی تون با بقیه نگید مخصوصا خوشی هاش ؟ من بهم ثابت شده راجب این مسائل با دوستم حرف میزنم بعدش یه مشکلی پیش میاد از طرفی نمیتونم باهاش حرف نزنم سختمه چون کسی هم نیست بخوام راجب این مسائل باهاش حرف بزنم همین دوستمه فقط 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
خیلی خوبه من یه مدت انجام دادم حال خودم بهتداز بقیه بود این روش مادرشوهرمه و حتی برای سلام و احوالمر ...

اره عزیزم 

یه عده هستن ، با مکث حتی جواب سلام میدن به قول شما ، بهتره همینجور باشه آدم داخل مکالماتش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیق بگم حرف های ناگفتنی که نیست منتها دیدید میگن از زندگی تون با بقیه نگید مخصوصا خوشی هاش ؟ من بهم ...

منم‌عین شما 

تازه عروس بودم دلم میخواست از گشت و گذارها و پخت و پزهام بگم 

منم به مادرم و خواهرم میگفتم بعدها دیدم مسخره میکنن دوستم رو جایگزین کردم‌... اونقدر مریضی گرفتم که نگو 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
منم‌عین شما تازه عروس بودم دلم میخواست از گشت و گذارها و پخت و پزهام بگم منم به مادرم و خواهرم میگفت ...

الهی متوجه ام چی میگید مسئله اینه آدم ذوق داره برا یکی تعریف کنه :) 

منتها منم ای کاش مریض میشدم من متاسفانه رو روابطم تاثیر میذاره اصلا رفتارام عجیب و غریب میشه خودمم میفهمم یه جوری شدم چه برسه به بقیه 😂💔

نمی دونم حالا از حرفای من به دوستمه یا از حرفای دوستم به من ولی هر چیه چیز خوبی نیست 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!