2777
2789
عنوان

خانوما خوشبو

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 50 پست
عطر گل یاس چجوریه؟باید از هیمنا بخریم که ظرف عطر دارن بعد میریزن تو یه ظرف کوچولو؟

نمیدونم من مام نیکا گرفتم با رایحه گل یاس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام آمبرلا عالیه

منم یه مدت رکسونا‌ میزدم چون صابونش می‌مالید به لباسام رنگ می‌گرفتن دیگه گذاشتمش کنار فقط آمبرلا میزنم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
شهد عسل + وازلین وازلین معجزست اصلا عرقت بو نمیگیره شهد عسل هم عطاری ها دارن دوستم استفاده میکنه خیل ...

چجوری باید استفادع کرد 

یعنی قبل بیرون رفتن باید زد؟

اینقدر دلم میخواد مثل بعضیا بو گل بدم🤣

آخه آمبرلا صورتی و هم آبیشو زدم یه حس لیزی داشت

ببین قبلش حتما باید زیر بغلت رو بشوری بعد بزنی.‌زیادم نباید بزنی

من روزی دوبار زیر بغلم رو با آب و صابون میشورم اندازه یک بند انگشت مام میزنم زیر بغلم دیگه عرق نمیکنم. اصلا چند ساله نمیدونم بوی عرقم چه جوری بود😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
چجوری باید استفادع کرد یعنی قبل بیرون رفتن باید زد؟اینقدر دلم میخواد مثل بعضیا بو گل بدم🤣

چجوری منظورت چیه؟بعد از حموم استفاده میکنی تا حموم بعدی میمونه 

من خودم همیشه ی ضد عرق از عراق گرفتم اونو میزنم روش وازلین بعد اسپری رکسونا بعد رو‌لباسامم ادکلن 

واقعا تیره میکنه؟من از شون استفاده میکنم قبلا رکسونا میزدم عالی بود ولی دیگه پیدا نکردم از اون

خود رکسونا نه 

اما مام اره خیلی تیره میکنه من زیر بغلم تیره نبود از وقتی مام زدم تیره شد