2777
2789

۲۲ سالمه . مامان بچه ها بهم محل نمیدن   نمیدونم چطوری بگم مثلا قربون صدقه میرن یکسره ولی تو بحث هاشون راه نمیدن آدم رو و واقعا هم  من حرف مشترکی با یه خانم ۴۰_۵۰ساله ندارم 

خود بچه ها هم دو گروه هستن نصفشون ۶_۷سالن که واقعا سختمه ارتباط بگیرم . اون یکیا ۱۳_۱۴ سالن که اوج نوجوونیشونه   میرم میشینیم کنار شوهر خاله هام  راجع به فوتبال و سیاست چرت و پرت میگیم باهم 

حالا جمعه باید برم مهمونی از ظهر تا شب واقعا حوصلم سر میره و واقعا نمیدونم چی کنم که زمان بگذاره 

پ.ن:  مامانم نمیذاره من کاری انجام بدم یا کمک کنم خودش همه کارا رو انجام میده برای همین سرش شلوغه با اونم نمیتونم حرف بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالمه اتفاقا همیشه تو مهمونیا با مامانا حرف میزنم و بحثهای خیلی جذابیم داریم،بچگیمم هیچوقت نمی‌رفتم بازی کنم می‌نشستم کنار مامانا حرفاشونو گوش میکردم،دیگه کنار بچه ها نرو سعی کن تو بحثاشون شرکت کنی 

کاربری دست دونفره به دروغهام گیر ندین

این مشکلت رو به مامانت بگو

بگو دیگه کارای آسون و جزیی مثل تزبین و ظرف گذاشتن و میوه شستن ازینکار به تو بسپاره که پیش خودش باشی 

دیگه مامان باید هوای بچه هاشو داشته باشه تو اینجور موقعیت ها 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
این مشکلت رو به مامانت بگوبگو دیگه کارای آسون و جزیی مثل تزبین و ظرف گذاشتن و میوه شستن ازینکار به ت ...

مامانم میگه دوست ندارم جلوی مهمونا خم و راست بشی 

خودش کارارو انجام میده نمیذاره من کاری کنم