2777
2789
اره ناخواسته بود و دلم‌ نیومد سقطش کنم...به خدا راست میگم خدا شاهده هشت روز بود سزارین کردم کتک خورد ...

وای خدا .اخه این چه پدریه. دیگه با زنت مشکل داری بچه چه گناهی کرده.. دمت گرم سقط نکردی. شیر زنی بخدا. خودت مثل یه مرد بزرگش کن .ان شالله مردش کنی .واست میشه همدم.

خودت میری سرکار؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای خدا .اخه این چه پدریه. دیگه با زنت مشکل داری بچه چه گناهی کرده.. دمت گرم سقط نکردی. شیر زنی بخدا ...

انشالله فقط بتونم صالح بزرگش کنم و موفق باشه تو زندگیش پسرم....نه گلم سرکار نمیرم مامانم نمیزاره میگه بچت کوچیکه بشین بزرگش کن تا یه سالش بشه خدا بزرگه روزیش میرسه از یه طرفم داداشم تا حدودی کمک میکنه 

انشالله فقط بتونم صالح بزرگش کنم و موفق باشه تو زندگیش پسرم....نه گلم سرکار نمیرم مامانم نمیزاره میگ ...

خداروشکر که خانوادت پشتتن. 

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

اره به خدا خدا خیرشون بده زمان ازدواجم گفتن با این ازدواج نکن من خر بودم گفتم دوسش دارم جلوی همه وایستادم با تموم بدی هایی که کردم بهشون باز پشتم در اومدن 

اره به خدا خدا خیرشون بده زمان ازدواجم گفتن با این ازدواج نکن من خر بودم گفتم دوسش دارم جلوی همه وای ...

ادم خامه نمیفهمه. ماهم خامی کردیم. چه میشه کرد

چقدر خوب که یکم باهام حرف زدی اروم شدم به خدا انقدر دردامو میریزم تو خودم و با هیشکی حرف نمیزنم داغون شدم هیچ دوستی هم ندارم خیلی حالم بده خیلی وقت بود با هیشکی حرف نزده بودم حتی دو کلام همیشه ساکتم و هیچ حرفی راجب داغونیم نمیزنم به کسی همیشه خودمو شاد نشون میدم

اره به خدا من که خریت کردم الان میفهمم دوست داشتن کافی نیست

چندساله عروسی کردی؟ چندسالته.

حالا زندگی ما چیه همش حفظ ظاهر بخدا.. فک نکن خواهر تو تنهایی. مردا خیلی بد شدن .

چندساله عروسی کردی؟ چندسالته. حالا زندگی ما چیه همش حفظ ظاهر بخدا.. فک نکن خواهر تو تنهایی. مردا خیل ...

شیش سال دوست بودم باهاش خیر سرم...دو سال هم هست ازدواج کردیم....برای دیگه غیر قابل تحمله شوهرم اگه چند نمونه از کاراشو بهت بگم هنگ میکنی