2777
2789
عنوان

قراره دعوابگیرم دوستم لیاقت نداره💢

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 45 پست
بذار من بگمتو از یکی خوشت میاد که جلوش رفتارت ضایع هست و انگار داری نخ میدی به سارا هم گفتی میدونی م ...

آره دقیقا. 

سارا بهم گفت میخوای توجه جلب کنی، تو حتی با ادمایی که نمیشناسی راحت حرف میزنی تو دنبال صحبت کردنی. 

بهم گفت علت رفتارام رو پرسید احساساتم رو پرسید گفت چرا نسبت به طرف همچین حسی داری

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بذار من بگمتو از یکی خوشت میاد که جلوش رفتارت ضایع هست و انگار داری نخ میدی به سارا هم گفتی میدونی م ...

خب اره.. من از سارا سوال پرسیدم درموردش. 

دوما حس داشتن نسبت به ینفر به معنی غیرطبیعی بودن نیست

بعد سارا بهم میگه پشت سرت حرف میزنن میگن تو اسکلی و کم داری. 

ولش کن بابا

نه دیگه من باید تکلیفم رو معلوم کنم

چرا اون ادما پشت سرم حرف زدن وگفتن این اسکله و کم داره؟ 

بعد من اصلا راحت نیستم درمورد احساساتم حرف بزنم. 

دوستش ازمن پرسید چرا از فلانی خوشت اومده من جواب ندادم

حالا سارا ازمن سوال میپرسه

حوصله داری بخدا روابطتو محدود کن اینقدر تو حاشیه هم نباش

حاضیه خب ببینالان من شوخی و خندیدن رو دوست دارم

ولی هیچ ادمی دوست نداره شخصیتش یا احساساتش به مسخره گرفته بشه.

میتونی براش اهنگ سارا تو یه حسودی رو بفرستی

نه نه.. 

خب ببین دوست طرف از من پرسیدچرا از فلانی خوشِت اومده،چرا شمارشو میخواستی. 

بعد منم جواب ندادم به سوالاش 

حالا سارا داره از من سوال میپرسه و بهم فشار میاره که درموردش حرف بزنم. 

درحالیکه مشکل اون اینه که به خودشم اعتماد نداره و میخواد مثلا با نظرات بقیه منو قضاوت کنه

حوصله داری بخدا روابطتو محدود کن اینقدر تو حاشیه هم نباش

الان شماهم باشی مثلا پشتت بگن کم داری یا اسکلی ببخشید.. جسارت نشه.. ناراحت نمیشین؟ 

خیلی بده خب احساسات و شخصیت ادم زیرسوال بره 

یعنی چی بیخیال شم؟

نه نه.. خب ببین دوست طرف از من پرسیدچرا از فلانی خوشِت اومده،چرا شمارشو میخواستی. بعد منم جواب ندادم ...

اون نمیخواد قضاوتت کنه فقط میخواد باهاش حرف بزنی حالا هم نمیخایی میتونی بهش بگی راحت نیستم درموردش حرف بزنم  با اون دلقک های جامع  که بهت گفتن اسکل هم قطع ارتباط کن و نمیخاد بگی چرا پشتم حرف زدی  و بفکر درست باش پنج سال دیگه پشیمون نشی این چیزا گذراست خودمم همسنتم

الان شماهم باشی مثلا پشتت بگن کم داری یا اسکلی ببخشید.. جسارت نشه.. ناراحت نمیشین؟ خیلی بده خب احساس ...

عزیزم من همیشه با افرادی معاشرت میکنم که مطمئن باشم بهم بی احترامی نمیکنن حالا هم کردن شخصیت نداشتشون رو مشخص کردن اره بیخیال شو

اون نمیخواد قضاوتت کنه فقط میخواد باهاش حرف بزنی حالا هم نمیخایی میتونی بهش بگی راحت نیستم درموردش ح ...

نه نمیخوام بااونا قطع رابطه کنم اونا ت.خم داشتن جلوی من مسخره میکردن

بعدا تکلیفمو بااونا مشخص میکنم 

مگه همچیز قطع رابطه اس؟ باید بااین سارا قطع رابطه کنم من دوستی رونمیخوام بهم مشکوک باشه، اعتماد نداشته باشه ضدونقیض حرف بزنه

عزیزم من همیشه با افرادی معاشرت میکنم که مطمئن باشم بهم بی احترامی نمیکنن حالا هم کردن شخصیت نداشتشو ...

نه نمیخوام بااونا قطع رابطه کنم.. 

بعد رفتار من که ایرادی نداشته، حالا داشته شوخی میکرده مسخره نکرده ناراحت نشدم.

خب هرکار میکنی بکن ایشالا که هرچی میخای همون بشه

خیلی بدم میاد خب چون قانع نمیشم اینجوری میگی؟