ببینین من ازدوستم سوال پرسیدم و گفتم: سارا تومیدونی من از کی خوشم اومده؟
گفت که آره میدونه.
خلاصه این دختر انقدر بهم مشکوک شد و مدام از من سوال پرسید، جالبیش اینجاست که بهم اعتماد نداشت!! چون اومد گفت فلانی درموردت حرف زده میگه این اسکله و این کم داره.
دوستان شما اگه یه ادمی باشه که مدام بهتون مشکوک باشه و بهتون اصلا اعتمادنداشته باشه رو قبولش میکنین؟
قراره با بقیه هم حرف بزنم، بگم چرا احساسات و شخصیت منو به مسخره میگیرید=))))
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
نه نه.. خب ببین دوست طرف از من پرسیدچرا از فلانی خوشِت اومده،چرا شمارشو میخواستی. بعد منم جواب ندادم ...
اون نمیخواد قضاوتت کنه فقط میخواد باهاش حرف بزنی حالا هم نمیخایی میتونی بهش بگی راحت نیستم درموردش حرف بزنم با اون دلقک های جامع که بهت گفتن اسکل هم قطع ارتباط کن و نمیخاد بگی چرا پشتم حرف زدی و بفکر درست باش پنج سال دیگه پشیمون نشی این چیزا گذراست خودمم همسنتم