2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی از نظر مالی تامینمون میکنن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 89 پست
خرج عروسی و طلاها و اینارو میدنپول تو جیبی که نمیدن بمون

شما تاپیک رو بخون دوباره

گفتید حمایت مالی

نگفتی چی

ولی اینایی که میگی حمایت مالی نیست

انجام وظیفه هر پدر و مادر در قبال بچه شه

حالا بچه میخواد بالاسرشون زندگی کنه

یا یه شهر صد فرسنگ دورتر ازشون 

یکی نمیتونه بگه اینجا نیای عروسی پر

ببین عزیزم اصلا بحث اذیت نیست 

من الان با خانواده خودم تو یه ساختمونم 

خیلی هم خوبن 

اما خیلی پشیمونم ، چون از ریز جزئیات زندگیم خبر دارن ، نه که فضولی کنن 

چون کنار همیم خبردار میشن 

مثلا رفت و امدت 

حتی یه دعوا زن و شوهری آدم صداش بالا بره همسایه خبردار شده مشکلی نیست ولی خانواده واقعا بده 

خواهشاً نرو

من که خیلی زیاد پشیمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم برو ،اگر نه همیشع میگن با ما قاطی نشد ولی شرط کن با همسرت که اگر دیدین احترامها داره کمرنگ میش ...

خب بگن چیه مگه

بعد من فامیل نزدیکشونم.. غریبه نیستم که بگن قاطی نشد

خوش بحال عروستون

خودشم خوبه خب خیلی مودبو خانومه مامانمم ارومه کلا 

۱۷ ساله یه بار ندیدم باهم یکم تند صحبت کنن اینا واقعا یه طرفه نمیشه هر دو باید رعایت کنن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
نه من حدس میزنم ک اگه پافشاری کنم ممکنه مادرش لج کنههمه اینا حدسه.. وگرنه خودشون که گروکشی نکردن

بگو به خانواده شوهرت چکاریه بخوام یکسال بیام بشینم خونه شما باز بخوام اثاث کشی کنم برم خونه دیگه خب خداروشکر خونه خودتون هم نوسازه میخواین استفاده کنید خودتون از پایین برید بالا بشینید فکرش و کنید هم یه اثاث کشی میخواین کنید سخته پس منم برم خونه خودم راحت ترم

شما تاپیک رو بخون دوبارهگفتید حمایت مالینگفتی چیولی اینایی که میگی حمایت مالی نیستانجام وظیفه هر پدر ...

آخه مامان بابام خرج عروسیشونو خودشون دادن.. مامانم تا همین الان گلایه داره ازین موضوع.. هی میگع تا چند سال هنوز داشتیم قسط عروسیمونو میدادیم و...

اسی بخدا اینو خواهرانه بهت میگم اشتباه منو نمیخوام تکرار کنی منم بخاطر حمایتاشون برای فقط ی سال با اصرار شوهرم رفتم پیششون ولی اون ی سال شد 7سال ،و اینکه بری پیششون ازت انتظارات بی جایی دارن منکه باهمه چیشون ساختمو همیشه احترامشونو داشتم الان که دوساله خونه ی خودمم شدم عروس بده و جاریمم که از همون اول مستقل بودو اونارو به ی ورشم حساب نمیکردو نمیکنه شده عروس  عزیزه،پسرمم چون ساخت خونمون تموم شد واز مادرشوهرم اینا جداشد لکنت گرفت

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡