2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وسواس جدید نی نی سایت 😂

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید

معمولی 

زنداداش من یه عادت داره انقد خوشم میاد همیشه میگم 

سر سفره سکوت کامله سرشو میندازه تو محدوده و بشقاب خودش خیلی آروم و ریلکس و بدون توجه به کسی غذاشو میخوره 

انقد خوشم میاد 

بستگی ب طرفت داره بعضیا دوس دارن طرف بخوره ناراحت میشن نخوری 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بیشتر ببینید

من اونجا میخورم به به چه چه میکنم که چقد زحمت کشیدین و خوشمزس و....با لذت میخورم اونم ذوق میکنه شروع میکنه طرز تهیه گفتن.اما اونا میان خونه من با اینکه کلی تدارک میبینم و زحمت میکشن تا حالا نشده بگن خوشمزس.هیچوقت نظر نمیدن🥲