2777
2789
عنوان

خاله کوچیکم رومخمه خودشیرینی میکنه پیش شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 85 پست
تو دوران آشنایی نفهمیدی هیزه

خیلی هیزه خودم چشاشو دیدم چجوری نگا میکنه.

ولی شوهر خاله هام اصلا اینجوری نیستن داییام هیچ اینجوری نیستن چون ما مث خواهراشونیم 

ولی شوهرم خیلی هوله خوشم ازش نمیاد دیگه مشکل از شوهرمه ن بقیه

ببخش اما خالورو نگاه چه رویی داره والاه ما خجالت میکشیم جلو داماد سر بلند کنیم عزیزم شوهرت هر چقدر و ...

من خاله کوچیکم اینقد بگو بخند میکنه با شوهر من ،دامادمون یا بقیه فامیل ،اصلا حس بد نگرفتم تا حالا

چون اخلاقشه

خدا یا شکرت 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری بنظرت؟شوهرم خیلی ب زنا توجه میکنه فک میکنه باید بالاسر همه زنا باشه فک میکنه باید بهشون توجه ک ...

برا منم نگاه میکرد بهتر شده خیییلی دعوا کردم غر زدم

این و اون و کوبیدم سرش بهتر شد ایشالا برا توام درست شه

خودت باش جهان اصالت را میستاید

من خاله کوچیکم اینقد بگو بخند میکنه با شوهر من ،دامادمون یا بقیه فامیل ،اصلا حس بد نگرفتم تا حالاچون ...

خوب عزیزم همه مثل منو تو فکر نمیکنن من خودم خیلی خنده رو خوش صحبتم  ولی باهرکسی ن یا هر مردی هرکی باشه 

یکم پوختگی خوبع

تا اونجایی که من فهمیدم مشکل از چشم ناپاکی شوهرته. باهاش حرف بزن که رو خودش کار کنه و رفتارشو درست ک ...

اره مشکل شوهرمه 

خدا شاهده دیدم نگا با..سن زنا میکنه 

خودم چشاشو دیدم وقتی ظرف می‌شست خالم تو آشپزخونه داشت نگا میکرد تا منو میدید چشاشو میزنه اون راه جایی دیگه رو نگا میکنه یعنی من نگا نکردم

این خواهرع یا بختک شمرون😳😐

به مامان بابام گفتم بهش بگن خودشو جمع کنه

شوهرش هم که خعین خیالش نیست.شوهرش یه پسر ساده و‌پاک و نجیبه ولی خواهرم کرم‌داره

الان هم مهمونی بریم جایی هرموقع خیلی تیپ زده باشه میاد اصل میشینه روبروی شوهر من.سر سفره روبروی شوهر من، روی مبل روبروی شوهر من،بعد هی از خودش تعریف میکنه و‌ قهقهه میزنه. حتی نمیشینه پیش شوهر خودش.

اگه‌شوهر من نباشه انقدر خودنمایی نمیکنه

بخدا زندگیم. داشت متلاشی میشد تا یه کم جمعش کردم

بهتر نیست جای فامیلت شوهرت رو حذف کنی

من خاله هامو دوسدارم هیچوقت حذفشون نمیکنم

چون من از بچگی پیششون بودم.

ولی شوهرم مشکل داره خیلی هیزه میگه هیز نیستم

یبار رفتیم موبایل فروشی داشت ب دختری لبخند میزد 🙃

خوب عزیزم همه مثل منو تو فکر نمیکنن من خودم خیلی خنده رو خوش صحبتم ولی باهرکسی ن یا هر مردی هرکی با ...

وای من که با دوستای خانوادگی یا  مثلا آشناها خیلی راحت صحبت میکنم ، یکم مواظب باشم ،منظور نگیرن 

خدا یا شکرت 🌹
به مامان بابام گفتم بهش بگن خودشو جمع کنهشوهرش هم که خعین خیالش نیست.شوهرش یه پسر ساده و‌پاک و نجیبه ...

چرا آخه چطور می‌تونه همچین رفتاری داشته باشه مگه خواهرش نیستی مگه دشمنشی ک اینجوری می‌کنه من تو شوکم خدایی