2777
2789
عنوان

بنظرتون تردميل وسيله بدرد بخوريه

91 بازدید | 18 پست

سلام خانم اضاف ورن زياد دارم و رژيم ب تنهايي جوابگو نيست بخاطر بچه كوجيك شرايط باشگاه رفتن ندارم

بنظرتون تردميل بدرد ميخوره؟ روزي چقد بايد استفاده كنم تا نتيجه بگيرم؟ اسيب به كمر و پا نميزنه اخه كمر درد و پا درد دارم 

در كل راضي هستين شما از تردميل؟

نه تردمیل دوست ندارم من الپتیکال دارم خیلی راضی ام

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تردمیل بدرد نمیخورع

من باایروبیک تو دو ماه 12 کیلو کم کردم

ورزش لازمه

البته این نظر منه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
آرهالپتیکال بهتره

عشق میکنم باهاشا زندگیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من میخام برای جهازم بخرم😂

چ کاریه آخه دختر خوب 😅😅😅

میخوای بجای رخت آویز استفاده کنی😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
چي هست؟؟

تو گوگل سرچ کن ببین عکسشو