2777
2789
عنوان

از کدوم ویژگی خودت بدت میاد 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 101 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خیلی وسواس فکری دارم در مورد یه سری مسایل پراهمیت خیلی سخت میگیرم و خودمو اذیت میکنم و نگرانم ولی ...

خب مسائل پر اهمیت وسواس داری یا اهمیت میدی

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

اینکه زبادی بی خیال و ریلکسم همسرم سه روزه میخواد باهام دعوا کنه هنوز نمیدونه چطوری

😂

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

خب مسائل پر اهمیت وسواس داری یا اهمیت میدی

مسائل بزرگ مثل ازدواج یا یه سری مسائل مذهبی رو بعضی مواقع خیلی گیر میدم مثلا برای ازدواجم خیلی مته به خشخاش میذاشتم و نمیتونستم انتخاب کنم توقع یه آدم کامل داشتم و میترسیدم نکنه انتخاب کنم و بد دربیاد همش این نگرانیو داشتم 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
وسواس در كليه زمينه ها

داغون کننده منم دارم خیلی زمینه ها 

لجبازم

حاضرجوابی نیستم و از کسی ناراحت شم با سکوت کنار میکشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مسائل بزرگ مثل ازدواج یا یه سری مسائل مذهبی رو بعضی مواقع خیلی گیر میدم مثلا برای ازدواجم خیلی مته ب ...

خب چیشد