2777
2789
عنوان

از کدوم ویژگی خودت بدت میاد 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 101 پست
گاهی بیش از حد بی زبون و ساده گاهی مثل سگ وحشی

می‌دونی میگن نباید نسبت داد چیزیو به حیوون یا هرچی 

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افسار دهنم دستم نیست کلا عصبی بشم تمومه

چه بد

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

من ازاینکه خیلی حساسم سر خیلی چیزا حرص میخورم . یااینکه نمیتونم جلوزبونم وبگیرم مثلا میگم فلان پیشامد زندگیمو پیش کسی نمیگم باز درکمال تعجب میبینم گفتم!

یه مقدارم کمال گرام

اینکه نمیتونم روتین داشته باشم هیچ کاری و نمیتونم به صورت روزانه انجام بدم. مثلا میتونم یه کاری و شروع کردم تموم کنما ولی نمیتونم یه کاری و هرروز انجام بدم مثل خوردن دارو یا مثلا این چیزا

من خیلی وسواس فکری دارم در مورد یه سری مسایل پراهمیت خیلی سخت میگیرم و خودمو اذیت میکنم و نگرانم ولی درمورد مسائل کم اهمیت و گذرا اینطور نیستم یه ویژگی دیگه هم اینکه مهارت دوست پیدا کردن ندارم روابط عمومیم پایینه

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
من ازاینکه خیلی حساسم سر خیلی چیزا حرص میخورم . یااینکه نمیتونم جلوزبونم وبگیرم مثلا میگم فلان پیشام ...

عجب 

این آخری یکم جالب بود