2777
2789
عنوان

من واقعا با ازدواجم گند زدم امیدی به اینده ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 124 پست

اسی خب چرا از اول قبولش کردی 

ب نطرت برا پشیمونی دیر نیس 

بی پولی واقعا بده تو این اوضاع اگه باز خودت داشتی کمکش میکردی خوب بود چون میگی همه جوره خوبه 

من راضیم همه جوره خوب باشه مالی ضعیف تر از من ولی اخلاق و ایناش باب میلم همه چیش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا و به چه دلیل زن نگیره؟

چون پول اجاره یه خونه رو نداره با حقوق ماهی ۲۰ حتی اقساطشو نمیتونه پرداخت کنه کم آورده چجوری میخواد زندگی و بچرخونه بچه بیاره 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
چون پول اجاره یه خونه رو نداره با حقوق ماهی ۲۰ حتی اقساطشو نمیتونه پرداخت کنه کم آورده چجوری میخواد ...

می تونه بچه دار نشه.

ولی همسر داشته باشه که کنار هم باشن.

با این حساب ،هشتاد درصد مردم باید برن بمیرن

که اونم نه البته,چون قبر گرونه!

اسی خوبه همینکه خودتم میری سر کار میشه بچرخونی خداروشکر کن دست بزن و اخلاق سگی نداره بخدا بعضیا آرزوشونه شوهر خوش اخلاق و وفادار داشته باشن من خودم حاضرم با همچین پسری ازدواج کنم پر توقع نباش اونم تو این شرایط روزای خوبم میاد

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
پول و پس انداز نداشته غلط کرده اومده دختر مردمو ببره بدبخت کنه والا پسرا قبلا یه پول گنده پس انداز د ...

دختر مردم چرا اومده زنش شده

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند