2777
2789
حس میکنم فقط دنبال تفرقست

دقیقا میخواستم همینو بگم همش حس میکنم کلاهبرداره و شهاب سنگو برمیداره در میره و سر ارسطو کلاه میزاره که عاشقشه 

حتی شاید میدونسته یه شهاب سنگی قراره طرفای روستای اینا بیفته و از عمد اومده بوده

همونطور که مازندرانیو بد صحبت میکنن دیگهشلوار ررهبلوز ررهکدوم مازندرانی اینحوری حرف میزنه

خب من مازندرانی رو نشنیدم زیاد که بدونم درست صحبت میکنن یا نه ولی اصفهانی که شنیدم اینجوری نیست

حالا تهش دارن بد صحبت میکنن توهین که نمیکنن

شمالی نیستن که بتونن دقیق دربیارن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختره اصفهانیه فک کنم خودش😂ولی اره منم اصفهانیا رو شنیدم ی جوریه این دختره

میگم شاید به خاطر تن صداش باشه، یه‌جور تو دماغی حرف میزنه اصلا نمی‌فهمم چی میگه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خوبه که خیلی خاکی بود خوشگلم بود قیافش یکم شبیه جمیله زن تقی

اولش اره خیلی خودشو مهربون نشون داد ولی تا یه چیزی گفتن که باب میلش نبود شروع کرد مثل بچه ها چغولی کردن و همه رو هم بیرون کرد و بی ادبی کرد

درحالی که همه به خاطر این خانوم کلی بکن نکن ارسطو گوش کرده بودن 

ارسطو هم مثل بچه ها میخواد بره در فدراسیون اصلا به اونا چه

بعدم تا صحبت پول شد زود خودشو انداخت وسط که بره سنگ و بفروشه درحالی که اصلا مال اونا نیست 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿