2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستان خاصی ندارهاتفاقات تخیلی شدهاز همه بدتر ارسطو و زنش ، چقد بده بازیگر نقش زن ارسطو، صداش یه جو ...

ارسطو چرا اینطوری شده 

هم لهجه ش که انگار قنبره هم خنده ش خیلی رومخه خیلی بد میخنده

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

واقعا عالیه مردم ایران همینن همش گل به خودی میزنن فیلم به این قشنگی ۲۶ قسمته وایسین ببینید آخر نظر بدین چیه از این خوشم میاد از اون خوشم نمیاد مگه نویسنده باید راجب همه چیز از همه مردم نظر بگیره خب سلیقه ها متفاوته

من فقط از رحمت خوشم میاد باقیشون شورشو دراوردن دیگه

زن ارسطو هم خیلی رو مخه لهجه اصفهانی رو خوب نمیگه و کلی ادا اطفار داره در کل دو تا لهجه متفاوت کنار هم جالب نیست واقعا 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
من فقط از رحمت خوشم میاد باقیشون شورشو دراوردن دیگهزن ارسطو هم خیلی رو مخه لهجه اصفهانی رو خوب نمیگه ...

کلا همشون خوبن،،منم از زن ارسطو خوشم نیومد واز لباس 

پوشیدن رحمت و ارسطو دیگه زیادی روی میکنن تو ضایع پوشیدنشون

کلا همشون خوبن،،منم از زن ارسطو خوشم نیومد واز لباس پوشیدن رحمت و ارسطو دیگه زیادی روی میکنن تو ضایع ...

اره کلا بازیگر جدید اضافه کردن گند زدن به همچی سلیقه ندارن دیگه😕

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

نمی‌دونم می‌دونی حس می‌کنم شخصیت ها انگاری که بچه‌تر شدند و احمق‌تر یا مثلاً خودخواه تر شدند و این انگار باعث شده که اون‌ صمیمیت سابق رو نداشته باشند 😂🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم شاید تحلیل من اشتباه است.

خب می‌دونی گذر زمان باید باعث بشه اینا پخته تر بشن( که خب واسه یه فیلم طنز این در نمیاد ولی خب حداقلش اینطوری بشه که این دغدغه های مسخره رو نداشته باشند انگار که تو فصلهای قبلی دغدغه های معقول نری داشتند نه رفتن نمی‌دونم یه زن به فضا 😑😑)

اینهمه تو این فیلم به لهجه مازندرانی توهین شده یه بار هم اصفهانیچه اشکالی داره

چه توهینی شده به لهجه مازندرانی دقیقا؟

بعدم من میگم اصفهانی رو بد صحبت میکنه نمیکنم توهین میکنه! 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

ببین مثلا اگه مشکلات و گره هایی که براشون ایجاد میشد یکم واقعی تر بود شاید اون همذات پنداری قبلی دوباره شکل می‌گرفت. 

یه صداقت، امنیت، رفاقتی تو فیلم بود که الان دیگه نیست 

ولی خب خوب دارند تعلیق ایجاد می‌کنند 

مثلا بهتاش.. حتی اگه فیلم چندان سلیقه ی مخاطب نباشه و اینا تو الان خیلی کنجکاوی که بفهمی بتهاش کجا است و چه تغییری کرده تازه هعی نشونه هم میده که اره  به نامزدش خبر بدید!

نه تنها خودش الان عامل کنجکاویه بلکه نامزدش هم اضافه شده!

کلا تعلیق خیلی دارههه.

چه توهینی شده به لهجه مازندرانی دقیقا؟بعدم من میگم اصفهانی رو بد صحبت میکنه نمیکنم توهین میکنه!

همونطور که مازندرانیو بد صحبت میکنن دیگه

شلوار رره

بلوز رره

کدوم مازندرانی اینحوری حرف میزنه

رابطه نقی و هما تو ۵ قسمت اول عالی بود چقد پشت هم بودن و صمیمی بودن تو این قسمت یکسره کل و کل و بحث دارن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...