2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بدست اومد ؟

بعد از اینکه شکست های زیادی توی زندگیم خوردم... معنای عمیق زندگی و تجربه های دردناکی که زندگی منو رقم زد و مجبورم کرد تحت هر شرایطی قوی باشم... توکل به خدا کردم و ادامه دادم...‌‌‌‌‌‌‌. قبلاً نمی دونستم که این یک نیروی درونی محسوب میشه تا اینکه متوجه شدم دردهای زیادی توی قلبم وجود داره و اگه ضعیف بودم، قطعا تا حالا خودکشی کرده بودم

این نیرو کمکم می کنه هنوز هم بخندم... آیندمو خلق کنم و داستان جدید زندگیم رو بنویسم و با اراده الهی تحقق پیدا کنه ✨ 

کنترل ، خوبه واقعا.تا حالا کمکت کرده.چطوری؟

توضیحی نیست ازبکی خوشم بیاد تودلم میگم پاشو بیا کنارم اونم میاد قدرت حذبم بالا کسی اذیتم کنه شب نشده بدبخت میشه این خیلی بده عذاب وجدان میگیرم چندبار تونی نی سایت یهوعین رعدوبرق دیدمشون لباس چهره توصیف کردم درست بود یبار چشمام بستم و رفتم بع اتاق کسی که دوسش داشتم دیدمش همیشگی نیست بعضی وقتا

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیشتر ببینید

خواهرا شما که انقدررررر خفنید کسی راهی میدونه که  قطعی یه ویژگی ظاهری رو جذب کنیم مثلا چند سانت قد یا یکم روشن تر شدن رنگ چشم؟؟؟ اگه بلدید دریغ نکنید

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بیشتر ببینید
گاهی اوقات میتونم‌فکر طرف مقابلم رو بخونم

من با دیدن چشم یکی میرم درونش 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیشتر ببینید
خواهرا شما که انقدررررر خفنید کسی راهی میدونه به قطعی یه ویژگی ظاهری رو جذب کنیم مثلا چند سانت قد یا ...

واقعن میشه نشنیدم ؟

بیشتر ببینید

بچه ها این تجربه مال خودم نیست ، استادم برامون تعریف کرده.

گفت قبلنا معلم بودم و مجبور بودم برم روستا تدریس کنم.

با مینی بوس می‌رسیدم به مقصد.

یکی از همکارام که بغل دستم مینشست بهم گفت زمانی که مینی بوس راه نیافته چشماشو میبنده و روحش سفر می کنه میره به خونه آدما.