2777
2789
از حس های قویم انرژی های بد و خوب تشخیص میدم میفهمم که طرف آدم خوبی یا نه برای حس ششم بعضی موقع ها خ ...

من کی نی نی دارمیشم چندسالرچشم انتظارم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو نمیشه گذاشت نیرو یا نیروی مخفی ک کسی ندونه ولی حس ششمم خیلی خوبع هرچی خواب میبینم واقعی میشن

عزیزم من نی نی دارمیشم؟؟

ولی جدا از شوخی حس ششم قوی دارم میتونم بفهمم ت فکر طرفم‌چی‌میگذره و اینکه ۸۰ درصد خوابم تعبیر میشه

عزیزمن باردارمیشم؟؟

هدف مشخص برای زندگیت هنوز نداری یا پیداش نکردی ،باید صبر و حوصله داشته باشی خیلی صبرت کمه و عجولی ،ز ...

عزیزم من بچه دارمیشم؟؟

میتونم آینده روببینم ذهن بخونم حتی ذهن افرادوکنترل کنم وبه انجام کاری هدایتشون کنم و۰۰۰

ریزش مو دارم چمه دلیلش آزمایش خون دادم نرمال بود کچل میشم یا ن شدید می‌ریزه روزی پنصد تار یا بیشتر 

خروس منو با ربنا بیدار کردمن همسرم نمیتونه نزدیکی بامن کنه و ۶ساله همینجوری عاشقمه.انگار اجازه نمیده ...

عزمزمه همسرت عاشقته که زده صورتت رو ترکونده؟؟

بنظر میرسه همزاد ناری داری

این قابلیت نیست

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
بیشتر ببینید
پلک نمیزنین؟

نه، خیره به یه جا😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

من دلم می خواد یکی بوذ میتونست بگه چرا من بی دلیل بهم میریزم و بچه هام را میزنم یا بین من و شوهرم سردی زیاده همش حس می کنم یه نیروی شبطانی تو خونمون هست که نمیذارع جو خونمون آروم باشه همش دعواهای الکی تنش بالا