2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز عجیب بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 73 پست
خدا دست شونو رو کرده خودشون گفتن که چکارایی کردن و کسایی کخ رفت امد دارن گفتن که چی میگن

منم همش بی دلیل بهم میریزم و اعصابم بهم میریزه و از شوهر و بچه هام بی دلیل نفرت دارم و دلسردی دلم میخاد خوب بشم

هر دعایی بجز دعاهای توی قرآن و مفاتیح همش ضرر و بی شک بدبختیه و بد بخرییه نه عاقبت بخیری. دعاشو نشنی ...

همین که به نیت برگشت دعا به هر کسی که واسم زده میخونم اینا شروع میکننن خودی نشون میدن بهم میریزن یعنی کاری کردن واسمون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که به نیت برگشت دعا به هر کسی که واسم زده میخونم اینا شروع میکننن خودی نشون میدن بهم میریزن یعن ...

لازم نیست کاری کنی دعا بهش بگرده! وقتی برنمیگرده و همه چی برعکس پیش میره یعنی خدا صلاح نمیبینه. وقتی هرکاری میکنی نمیشه یعنی خدا درست نمیبینه ک این اتفاق بیوفته. ببخششون همون آدمارو. بخشش صفت روح های بزرگ و پرورش یافتست. روح هایی که فقط دغدغشون اینکه از سیاهیا پاک بشن

پس من جی بگم بعضیا ادما خود شیطاننننننن

والا من جای تو بودم تا الان سکته کرده بودم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
لازم نیست کاری کنی دعا بهش بگرده! وقتی برنمیگرده و همه چی برعکس پیش میره یعنی خدا صلاح نمیبینه. وقتی ...

نه من یه بار زندگی میکنم اینکه بگم چکار کردن نمیگم چون دیگع حوصله توضبح ندارم یه بار حق زندگی کزدن داشتم که نابودش کزدن و الان باید پس بدن اگه کاری نکزدن!!! چرا من میگم برگزده به خودشون اینا وضعشون اینجور میشه طلسم سیاهی زدن و واقعا عمرم رفت این دنیا باید پس بدن که ببینم

این دعا خسلی خیلی قویه صدقه میدم  میخونمش میخواستن زندگی یکیرو با جادو سیاه نکنن خودشون کیف دنیا رو نکنن. 

دوستان هر دعایی رو نخونید چون هر دعایی رو هر کسی نمیتونه بخونه ممکنه واقعا طلسمی چیزی داشته باشید با ...

هیچکس ادمی  رو که با بدخواهی اشخاص دیگه از بین رفته رو درک نمیکنه این دعا هم متعلق به امام علی هستش و خیلی قویه اما بگم زمانی که مرتب خونده بشه کن فیکون میکنه چون به عینه دیدم ولی نوشته بود که هیچوقت به اسم شخصی نخونید و بعد از خوندنش صدقه بدین که من ندادم

هیچکس ادمی رو که با بدخواهی اشخاص دیگه از بین رفته رو درک نمیکنه این دعا هم متعلق به امام علی هستش ...

هر کی درک نکنه من درک میکنم 

خیلی هم درک میکنم 

داستان زندگیم چند تاپیک قبل تر هست اگه خواستی میتونی بخونی 

من فقط نمیخوام بدتر شی 

نمیخوام زجرهایی که کشیدم و هیچ آدم بی گناه دیگه ای تجربه کنه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

هر کی درک نکنه من درک میکنم خیلی هم درک میکنم داستان زندگیم چند تاپیک قبل تر هست اگه خواستی میتونی ب ...

مممنون عزیزم از درکت 

شما با ذکر یا دعایی جواب گرفتین؟ من فقط امیدم به خداست ولی خواهرمو خودمو میبینم این وضعمونه خیلی ناراحت میشم

مممنون عزیزم از درکت شما با ذکر یا دعایی جواب گرفتین؟ من فقط امیدم به خداست ولی خواهرمو خودمو میبینم ...

نه عزیزم خیلی سختی کشیدم و درمانده شدم 

ولی مطمئنم اگه واقعا بی گناه باشی و امیدت به خدا باشه 

تهش خدا تنهات نمیزاره 

داستانمو مفصل نوشتم 

بخونش امیدوارم کمک کننده باشه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی